www.stworkipotworki.pl

Otworzyłeś sklep internetowy? Zareklamuj go tutaj i poddaj opinii użytkowników.
Awatar użytkownika
jupither.pl

Re: www.stworkipotworki.pl

Post autor: jupither.pl »

stworkipotworki pisze:Pierwszy sezon Świąteczny pokazał mi także jak dużo osób robi zakupy, ale nie ma zamiaru w ogóle ich finalizować. Niektórzy tłumaczą, że zrobili to z ciekawości, dla żartu, nie mają teraz pieniędzy a mieli mieć itp, a niektórzy nawet nic nie tłumaczą. Też macie z tym problem? Szlag trafia.

Niestety też mam ten problem, z małym wyjątkiem - z tych zabaw nikt się nie tłumaczy. Dzieci jestem w stanie zrozumieć i jakieś tam klikanie po stronach, taka natura małego człowieka, żeby zrobić coś czego nie wolno :) Nie rozumiem tylko osób dorosłych, ze bawi ich złożenie zamówienia... nie wiem... nie mam pojęcia co w tym takiego ekscytującego... może dlatego że nigdy nie robiłam zakupów tak tylko dla żartu, z drugiej strony po co mi strata czasu na składanie zamówienia na towar którego bym nie otrzymała. Wychodzi na to, że tacy ludzie robią to z nudów bez poczucia odpowiedzialności. Dobrej rady chyba na to nie ma.

zakk77

Post autor: zakk77 »

Ja miałem sytuacje, że jacyś obcy ludzie składali zamówienia na drugą osobę: np. dziewczynę ze szkoły, która im się podobała (sprzedawaliśmy prezerwatywy i chłopaki składali jakieś hurtowe zamówienie :) ) - taka tam forma podrywu :) Ludzie mają za dużo czasu, bo przecież i dane trzeba wypełnić i maila do aktywacji konta założyć.

____________________________________________________________________________________________________________
Mój blog o zakupach grupowych i grupowych promocjach

kostaki

Post autor: kostaki »

Ciekawy sklep gratuję pomysły dokładaj nowości a klienci będą wracali sklepy hobbystyczne fajnie prosperują.
Sklep numizmatyczny ciekawa oferta dla kolekcjonerów.

Martyska

Post autor: Martyska »

hej,

ogólnie fajny sklep, nawet nieźle zoptymalizowany pod wyszukiwarki :)
jedyne, nad czym można popracować to struktura adresów URL - trochę wg mnie niepotrzebnych poziomów masz w adresie (np. /pl/p), poza tym, ok! :)
gratuluję pomysłu

Martyska

Post autor: Martyska »

trochę jednak struktura powodująca że wpada się do suplementala

stworkipotworki

Post autor: stworkipotworki »

Martyska pisze:trochę jednak struktura powodująca że wpada się do suplementala
Tak szczerze mówiąc to nie za bardzo wiem o czym piszesz (przyznaję się do amatorszczyzny). Home ostatnio zakończył wspieranie dotychczasowego sklepu i teraz ich nowa usługa nazywa się Click Shop. Nie przeczę, że podczas przenoszenia dużo rzeczy się rozjechało i wiele znowu pracy przede mną.

ODPOWIEDZ