Sklep internetowy Purmal

Otworzyłeś sklep internetowy? Zareklamuj go tutaj i poddaj opinii użytkowników.
Purmal

Sklep internetowy Purmal

Post autor: Purmal »

Nowo otwarty sklep internetowy z materiałami budowlanymi Purmal. W swojej ofercie posiada materiały do budowy od piwnic, aż po dach.
Proszę o opinie dotyczące sklepu. Każda opinia pomoże w ulepszeniu sklepu i sprawniejszym jego funkcjonowaniu.
Z góry dziękuję za opinie te dobre i te złe, a jeszcze bardziej za te, które wskażą błędy popełnione przy jego tworzeniu.

Dziękuję i pozdrawiam

Awatar użytkownika
sen

Re: Sklep internetowy Purmal

Post autor: sen »

Podaj jeszcze adres internetowy sklepu ;)
Pozdrawiam.

Purmal

Dzięki za zwrócenie mi uwagi. Już poprawiam się.

Adres sklepu: http://www.purmal.pl

Pozdrawiam

swenNL

Post autor: swenNL »

Purmal pisze:Nowo otwarty sklep internetowy z materiałami budowlanymi Purmal. W swojej ofercie posiada materiały do budowy od piwnic, aż po dach.
Proszę o opinie dotyczące sklepu. Każda opinia pomoże w ulepszeniu sklepu i sprawniejszym jego funkcjonowaniu.
Z góry dziękuję za opinie te dobre i te złe, a jeszcze bardziej za te, które wskażą błędy popełnione przy jego tworzeniu.
Sklep wygląda ładnie, ale górna belka jest zdecydowanie za pusta - jest tam tylko logo i biała przestrzeń.
Dałbym tam jakąś delikatną grafikę i np. dane kontaktowe (chociaż sam email i numer telefonu).

Purmal

Dzięki bardzo za opinię :) . Wezmę to pod uwagę.

Pozdrawiam

Purmal

Troszkę mało, żeby nie powiedzieć prawie brak, opinii na temat mojego budowlanego sklepu internetowego http://www.purmal.pl.
Wydawało mi się, że portal sklepolandia jest takim polem doświadczalnym i opinie posypią się jak z rękawa.
No cóż widocznie się pomyliłem.

A co myślicie o zakładaniu bloga firmowego ?

Awatar użytkownika
sen

Post autor: sen »

Pamiętaj, że to my tworzymy to forum :) Promuj je, to będzie więcej użytkowników i więcej opinii :)
Co do strony.
Zmienił bym logo na większe i trochę wyraźniejsze i wykorzystał bym tą przestrzeń na prawo od domku, możesz tam zamieścić nazwę firmy, reklamę itd.

Purmal

Dawno zamieszczałem wpis na temat mojego sklepu internetowego http://www.purmal.pl .
Tak jak mi doradzałeś należy pisać o sobie i samemu kreować tematy na tym forum, bo wiele dobrego dzieje się przy pozycjonowaniu mojej strony i dodatkowo powstają linki do strony.Staram się zabierać głos w różnych sprawach i na różnych forach, ale efektywność wpisu na tym forum jest bardzo duża :D .
Każdego namawiam do tego aby zamieszczał swoją opinię lub podejmował temat na tym forum :)

ODPOWIEDZ