spectraStore.pl

Otworzyłeś sklep internetowy? Zareklamuj go tutaj i poddaj opinii użytkowników.
presses1
Kontakt:

spectraStore.pl

Post autor: presses1 »

Witam skoro mała reklama to czemu nie :)

Sklep http://www.spectrastore.pl/ to artykuły tekstylne - pościelowe narzuty, koce, ręczniki oraz drobne akcesoria łazienkowe.

Dodatkowo posiadamy w ofercie bardzo dobrej jakości pościel dziecięcą oraz wyposażenie pokoju dziecka.

Dodatkowo poza sklepem zapraszam na bloga http://domowe.hoseo.pl/ gdzie przedstawione są wybrane artykuły sklepu w sposób innym niż na sklepie. Artykuły powstają stopniowo.

Zapraszam :)

Awatar użytkownika
agata

Re: spectraStore.pl

Post autor: agata »

Sklep bardzo intuicyjny mimo dość licznego asortymentu. Jedyne co bym zmieniła to głowny banner - zamiast napisów na biłaym tle możnaby go zastąpić ciekawym banerem graficznym - to powierzchnia to jedna z najważniejszych na stronie dlatego warto wykorzystać ją by maksymalnie przyciągnąć uwagę klientów.

Jeśli chodzi o ikonkę koszyka mogłaby być sporo większa.

Pionowy pasek menu po lewej stronie mozna by zmodyfikować tak by wyświetlały się jedynie główne kategorie np. posciel, prześcieradła, łazienka itp a dopiero po najechaniu na daną kategorią wyświetlałyby się pozczególne podkategorie. Dzięki temu można by zaoszczędzić sporo miejsca i skrócić stronę dzięki czemu byłaby bliższa najnowocześniejszym standardom.

6 za bloga - jest na prawdę świetny - pokazuje, że bloga może prowadzić każdy, bez posiadania specjalnych umiejętności, i brawo za dobre zdjęcia na blogu.
Agencja Interaktywna PR Kreator.Tworzymy kampanie wizerunkowe dla firm w sieci. Specjalizujemy się w copywritingu, piszemy teksty reklamowe na strony www, ulotki i plakaty.Uruchomiliśmy także oprogramowanie dla sklepów internetowych-EpokSystem.pl

presses1
Kontakt:

Re: spectraStore.pl

Post autor: presses1 »

Dzięki za opinie, powiem że miło usłyszeć coś pozytywnego od kogoś kto się zna na tym co pisze.
Postaram się pozmieniać to i owo na leprze choć całość z grafiką i kompozycją jest moim autorskim pomysłem, docelowo ma być jeszcze lepiej jeśli chodzi o design całej strony ale to jeszcze nie teraz.
Jeśli chodzi o menu, wstępnie było prostsze i rozwijało się na dalsze kategorie, lecz doszedłem do wniosku iż jak ludzie widza co jest dostępne od razu to łatwiej dotrą do celu, a jak wiadomo klient jest leniwy i nie lubi za wiele szukać co by się nie zniechęcić, dlatego rozwinąłem w ten sposób.

A co do bloga, jest on w trakcie rozbudowy, dodatkowo zajmuję się fotografią wiec postanowiłem dotrzeć do klienta z fotkami i przedstawianiem towaru w taki sposób aby miał wszystko z bliska. Poza minimalną oglądalnością pomysł jest trafiony.
Ale z czasem będzie lepiej :)

Zaznaczam że wszystko robiłem sam grafikę, bloga sprawy informatyczne, do tego prawie unikatowe opisy co bardzo szybko wpłynęło na pozycjonowanie niektórych haseł bez zabiegów SEO :) Z tego jestem dumny, jak na tak krótki okres czasu.

Za reklamą ad words poczekam jeszcze chwilę, gdyż muszę się w tym podszkolić.

Dzięki i pozdrawiam.

ODPOWIEDZ