Dzięki za opinie, powiem że miło usłyszeć coś pozytywnego od kogoś kto się zna na tym co pisze.
Postaram się pozmieniać to i owo na leprze choć całość z grafiką i kompozycją jest moim autorskim pomysłem, docelowo ma być jeszcze lepiej jeśli chodzi o design całej strony ale to jeszcze nie teraz.
Jeśli chodzi o menu, wstępnie było prostsze i rozwijało się na dalsze kategorie, lecz doszedłem do wniosku iż jak ludzie widza co jest dostępne od razu to łatwiej dotrą do celu, a jak wiadomo klient jest leniwy i nie lubi za wiele szukać co by się nie zniechęcić, dlatego rozwinąłem w ten sposób.
A co do bloga, jest on w trakcie rozbudowy, dodatkowo zajmuję się fotografią wiec postanowiłem dotrzeć do klienta z fotkami i przedstawianiem towaru w taki sposób aby miał wszystko z bliska. Poza minimalną oglądalnością pomysł jest trafiony.
Ale z czasem będzie lepiej
Zaznaczam że wszystko robiłem sam grafikę, bloga sprawy informatyczne, do tego prawie unikatowe opisy co bardzo szybko wpłynęło na pozycjonowanie niektórych haseł bez zabiegów SEO

Z tego jestem dumny, jak na tak krótki okres czasu.
Za reklamą ad words poczekam jeszcze chwilę, gdyż muszę się w tym podszkolić.
Dzięki i pozdrawiam.