Witam,
Chciałem zaprezentować prowadzony przez zemnie sklep internetowy z akcesoriami liturgicznymi, jako, że naprawdę trudno ocenić sklep, który prowadzę, chciałem prosić o to Was...
oto stronka http://www.e-dewocjonalia.eu Sklep na każdą okazję.
Proszę o konstruktywne oceny:)
Pozdrawiam Was
Piotr
Sklep liturgiczny z dewocjonaliami
Re: Sklep liturgiczny z dewocjonaliami
Graficznie sklep bardzo ładny, szata pasuje do tematyki. 
Mam tylko jedną uwagę - brak logotypu. Bo adresu URL napisanego inną czcionką nie nazwałbym logotypem.
Mam tylko jedną uwagę - brak logotypu. Bo adresu URL napisanego inną czcionką nie nazwałbym logotypem.
Prezentuje się całkiem dobrze, jest przejrzysty. Zgadzam się z przedmówcą odnośnie logotypu oraz ikonka nie odsyła do facebooka.
Eleganckie sukienki sklep online dostępne w modnym butiku.
rzeczywiście - u mnie też nie linkuje prawidłowo do facebooka.fidoma pisze:Prezentuje się całkiem dobrze, jest przejrzysty. Zgadzam się z przedmówcą odnośnie logotypu oraz ikonka nie odsyła do facebooka.
-
e-dewocjonalia
Witam Was ponownie,
Z tym linkiem do facebook mieliscie racje, nie zauwazylem, ale poprawione, dzieki:)
Ps. Z logotypem sluszna uwaga, pracuje nad tym.
Jeszcze raz dziekuje za Wasze opinie .
Pozdrawiam Dewocjonalia Sklep Internetowy
Z tym linkiem do facebook mieliscie racje, nie zauwazylem, ale poprawione, dzieki:)
Ps. Z logotypem sluszna uwaga, pracuje nad tym.
Jeszcze raz dziekuje za Wasze opinie .
Pozdrawiam Dewocjonalia Sklep Internetowy
Jeszcze jedna rzecz - wg mnie brakuje danych kontaktowych gdzieś w górnej belce sklepu.
To by poprawiło wiarygodność i ułatwiło kontakt klientom.
To by poprawiło wiarygodność i ułatwiło kontakt klientom.
-
e-dewocjonalia
Hmm, z tymi danymi to prawda, sa wpisane w zakladce KONTAKT ale jesli je wysune na glowna strone to moze faktyczne doda wiarygodosic dla potencjalnyhc klientow,,
Zaraz zabieram sie do pracy i to zmienie:)
Pozdrawiam
Dewocjonalia Sklep Internetowy
Zaraz zabieram sie do pracy i to zmienie:)
Pozdrawiam
Dewocjonalia Sklep Internetowy
Fajna stronka, ładnie zrobiona. Ja mogę komuś zaproponować do porównania sklep Sacrum. Sklep zajmuje się również sprzedażą różnorodnych dewocjonaliów oraz renowacja starych i zniszczonych naczyń liturgicznych.
Sklep internetowy meritohurt.pl posiada szeroką gammę produktów liturgicznych takich jak: obrazy kościelne, gromnice, klęczniki czy figurki religijne. Na stronie znajduje się pełna oferta.