Sprzedam gotowy działający sklep internetowy wraz ze stroną i szablonem allegro!
Strona i sklep dostępny również na urządzeniach mobilnych !
Cena tylko 4999zł + FV 23%
Oferta skierowana do osób szukających pomysłu na biznes jak i działających już na rynku przedsiębiorców.
Prowadzisz sklep stacjonarny a chcesz zaistnieć również w sieci?
Ta oferta jest jak najbardziej dla ciebie.
Oferuję tobie drogi użytkowniku działający już od prawie roku sklep internetowy z bogatą bazą produktów bo jest ich już ponad 1750. Cały asortyment był ręcznie wpisywany nie jest zaciągnięty z innej bazy, zdjęcia, opisy wygląd sklepu to wszystko zajęło mi wiele miesięcy pracy.
Decydując się na zakup oddaję do twojej dyspozycji sklep , stronę oraz szablon allegro. za wersję wstępną zapłaciłem swojej programistce ok 6 tyś, ty dodatkowo dostajesz bazę produktów, wprowadzenie oraz pomoc w prowadzeniu i konfiguracji sklepu. Dodatkowo przekażę ci kontakty do wszystkich hurtowni oraz dystrybutorów od których zaopatruję się w towar.
Reasumując :
Kupujesz gotowy biznes z bazą produktów oraz kontaktami do hurtowni i dystrybutorów.
Dostajesz wartościowy sklep z indywidualnie tworzoną grafiką.
Dostajesz stronę internetową.
Specjalnie zaprojektowany szablon allegro abyś był rozpoznawany nie tylko za pomocą swojego sklepu czy strony.
Chciałem stworzyć z tego drugi kanał dochodu po za moją pracą. Po roku brakuje mi czasu i środków a by zrobić z tego naprawdę dochodowy biznes. Sklep nie jest pozycjonowany a ma od 1000 do 2000 tyś otwarć dziennie.
Sklep jest do rozbudowy i wymaga odpowiedniej reklamy czy pozycjonowania.
Dodatkowo pomogę w założeniu Fanpage oraz podpowiem gdzie można skutecznie zareklamować się w sieci.
Na więcej pytań chętnie odpowiem telefonicznie lub mailowo.