Witam w związku ze zmianą planów życiowych jestem zmuszona sprzedać sklep internetowy, który stworzyłam wraz z doświadczonym zespołem.
Sklep jest gotowy, zatowarowany w najwyższej jakości towary- zabawki drewniane, edukacyjne, klocki LEGO
Na własne oczy sklep można obejrzeć na www.PetitMonde.pl
Krótka charakterystyka:
- platforma PrestaShop wraz z dedykowanym, opłaconym już szablonem (zero dodatkowych opłat za użytkowanie grafiki i oprogramowania)
- sklep powstał pod koniec listopada 2014 jednak nie byłam w stanie pociągnąc projektu, wiedziałam już wtedy, że tworzę go pod sprzedaż.
- zakupoina domena, serwer (linuxpl), konto Google (Ustawiona do włączenia kampania AdWords, przekierowanie poczty info@petitmonde.pl, kalendarz, etc.)
-integracja z platformą kurierską Furgonetka.pl oraz płatnościami DotPay
- integracja z Ceneo.pl oraz Zakupami Googla (plik XML czeka na upload)
- sklep zgodny z wymogami SEO i przyjazny pozycjonowaniu w Google (opisy, meta tagi, etc.)
- logotyp, grafiki tworzone na zamówienie przez grafika. Gratis dodaję 2000 ulotek oraz 1000 wizytówek. Ich projekt do zobaczenia tutaj: http://bit.ly/1qzREiR
Do ceny odstępnego (2500 pln netto / 3075 brutto) doliczyć trzeba cenę zakupionych towarów o łącznej wartości (brutto):
- Zabawki drewniane i edukacyjne - 5450 pln
- Gry - 760 pln
- Klocki Lego Duplo i Lego Friends - 3990 pln
RAZEM towar: 10 200 pln
Sklep posiada aktualnie aż 80 różnych pozycji zatowarowania.
*nie sprzedaje produktów Minky, które są widoczne na strone sklepu.
* do wglądu mam wszystkie faktury zakupowe, aby udowodnić brak narzutu na zatowarowaniu.
RAZEM CAŁOŚĆ BRUTTO: 13 275 pln
Sądzę, że jest to sprawiedliwa cena za zatowarowany, kompletnie działający sklep, na którym można zarabiać "od jutra".
Kilka screenów znajduje się tutaj:
https://www.dropbox.com/sh/6f5qhhpwkajn ... yPSWa?dl=0
Kontakt: info@petitmonde.pl
tel. 530 78 55 77
Sprzedam sklep internetowy z zabawkami (zatowarowany)
-
petitmonde