Gdzie zamawiacie produkty?
Gdzie zamawiacie produkty?
Ciekawi mnie, gdzie zamawiacie produkty? W hurtowniach w Polsce? U producentów w Polsce? A może za granicą? Ja zamawiam na razie tylko w hurtowniach w Polsce.
Re: Gdzie zamawiacie produkty?
Ja odpowiem.
Zamawiam w hurtowniach w Polsce i u producentów w Polsce. Najlepiej mieć kilka miejsc, w których można zamówić te same produkty, oczywiście jeśli istnieje taka możliwość.
Większość sprzedawców zamawia jednak w hurtowniach,ale jak wiadomo każdy patrzy na cenę. Ściąganie towarów zza granicy wiąże się z większymi kosztami oraz dłuższym czasem oczekiwania na przesyłkę,wiec jest to średnio opłacalne rozwiązanie.
Traffica to prawda, zamawianie za granicą jest skomplikowane, ale jak się trafi na świetny towar, to można na tym dużo zyskać, a najlepiej trafić na towar, którego jeszcze w Polsce nie ma. 
Zależy czym handlujesz?
Moja teściowa zaopatruje się w Ptaku - hale targowe pod miastem Łódź, kupuje dobre produkty z polskich szwalni, ma stałych odbiorców na wschodzie polski.
!!! A propo szukam taniej hurtowni na Mazowszu: telefony, smatphone + akcesoria. Coś polecicie?
Moja teściowa zaopatruje się w Ptaku - hale targowe pod miastem Łódź, kupuje dobre produkty z polskich szwalni, ma stałych odbiorców na wschodzie polski.
!!! A propo szukam taniej hurtowni na Mazowszu: telefony, smatphone + akcesoria. Coś polecicie?
ja na allegro ale ostatnio zacząłem korzystać z innych sklepów internetowych