Różne firmy kurierskie w jednym miejscu
Różne firmy kurierskie w jednym miejscu
A co myślicie o portalach kurierskich oferujących usługi różnych firm kurierskich? Ja właśnie zastanawiam się czy nie przejść na takie coś. Np. KurJerzy.pl.
Re: Różne firmy kurierskie w jednym miejscu
ciekawy pomysł. tylko trochę bałbym się w to wejść, bo to chyba nowość na rynku.
ale będę się temu przyglądał z ciekawością jak się rozwija.
ale będę się temu przyglądał z ciekawością jak się rozwija.
Ktoś wpadł na dobry pomysł. Z chęcią skorzystam z ich usług żeby sprawdzić jak to działa w praktyce.
To jest o tyle dobre, że nie trzeba podpisywać umów, szukać najtańszej firmy, tylko wszystko jest w jednym miejscu. Spróbuję z tego skorzystać. Dam znać. 

Ciekawe od kiedy działają w internecie i ilu już mają klientów.
Tego to nie wiem, takich serwisów jest coraz więcej. Ja zaczynam przeglądać oferty innych i zastanawiam się, który wybrać. Boję się eksperymentować na klientach.swenNL pisze:Ciekawe od kiedy działają w internecie i ilu już mają klientów.
Niesamowite, że tak szybko powstają podobne serwisy. Ciekawe który utrzyma się najdłużej.
Czy ktoś z Was korzystał z tego typu strony? Ja niedługo będę musiała wysłać ważną paczką i chcę to zrobić właśnie przez firmę kurierską, tylko nie za bardzo wiem, jak do tego się zabrać. :/
Może spróbuj przetestować przy okazji wysyłki jeden z tych serwisów pośredniczących w wysyłce za pomocą firm kurierskich - potem napiszesz nam czy i jak to działa w praktyce.
-
- Kontakt:
Przez ponad rok regularnie korzystałem z serwisu www.wysylajnajtaniej.pl, chyba taniej w tej postaci się nie da. W końcu jednak obroty osiągnęły wystarczający poziom aby warto było podpisać stałą umowę, i już z inną firmą 

Wysłałam przez Kurjerzy.pl
I udało się, sprawnie, szybko. Naprawdę świetna sprawa dla osób, które wysyłają coś raz na jakiś czas.

No właśnie, raz na jakiś czas, bo ja właśnie stwierdziłam, że jak wysyłam dosyć często kurierem, to wychodzi to dosyć drogo.beti pisze:Wysłałam przez Kurjerzy.plI udało się, sprawnie, szybko. Naprawdę świetna sprawa dla osób, które wysyłają coś raz na jakiś czas.
Polecam firmę wysylamytaniej.pl . Wg mnie to najbardziej wiarygodna firma której można zaufać . Jestem bardzo zadowolony z ich usług.
-
Sprawdźcie także naszą stronę SzybkaPaka.pl gdzie także mamy atrakcyjne ceny za przesyłkę kurierską, współpracujemy z firmą DPD.
Jak ma to podnieść jakość usług to jak najbardziej.