Shoper.pl - proszę o opinie

Jakie oprogramowanie wybrać dla sklepu internetowego.
Ola

Shoper.pl - proszę o opinie

Post autor: Ola »

Ponieważ zamierzam otworzyć sklep internetowy, jestem w trakcie wyboru oprogramowania. Proszę o opinie oprogramowania Shoper.pl.

horacy

Re: Shoper.pl - proszę o opinie

Post autor: horacy »

Mogę się wypowiedzieć bardziej technicznie - od środka sklep fajne zrobiony, korzysta z szablonów, przejrzysty arkusz CSS, można wiele w nim zmienić i dopasować. Poza tym są już długo na rynku i przez to wzbudzają zaufanie.

twojaobsesja
Kontakt:

Post autor: twojaobsesja »

Witam, jeżeli to ma być sklep z odzieżą to nie polecam. Sama korzystam z tego oprogramowania i nie jestem zadowolona. Ma za mało funkcji typowych dla określania odzieży - np. brak możliwości ustawienia koloru, rozmiaru
Obrazek

ketty_sis

Post autor: ketty_sis »

W przypadku sklepu z bielizną szczególnie polecam Ci RedCart, z uwagi na integracje z różnymi hurtowniami m.in. Kontri, Dreamgirl, Bieliznacentrum i inne. To rozwiązanie sprawdza się u nich znakomicie, nie trzeba ręcznie aktualizować stanów magazynowych i cen produktów. Sama miałam kiedyś sklep na innym oprogramowaniu i wiem ile z tym pracy niestety.

Oczywiście opcje do produktów to standard :)

Pozdrawiam

chokasia

Post autor: chokasia »

Witam
Moim zdaniem Shoper dobrze nadaje się do prowadzenia sklepu z bielizną,
Sama prowadzę na Shoperze sklep odzieżowy i mam zarówno zarządzanie magazynem dla kolorów jak i rozmiarów.

seoart
Kontakt:

Post autor: seoart »

Tylko cokolwiek wybierzesz, nie uzależniaj się ze wszystkim od jednej firmy! Np. nie kupuj od jednej firmy oprogramowania, pozycjonowania, serwera itd. bo w razie problemów z firmą będziesz miał problem ze wszystkim.

Grzesiek.r
Kontakt:

Post autor: Grzesiek.r »

twojaobsesja pisze:Witam, jeżeli to ma być sklep z odzieżą to nie polecam. Sama korzystam z tego oprogramowania i nie jestem zadowolona. Ma za mało funkcji typowych dla określania odzieży - np. brak możliwości ustawienia koloru, rozmiaru
Shoper ma możliwość dodawania wariantów produktów takich jak np kolor, czy rozmiar, dodatkowo do każdego wariantu możesz ustawić inne zdjęcie jako główne.

Nowa aktualizacja wprowadza również zaawansowane filtrowanie dzięki któremu klient będzie mógł wyświetlić tylko produkty czerwone albo o rozmiarze xl
szablonsklep.pl - sklepy internetowe

webface

Post autor: webface »

Shoper - dla mnie rozwiązanie które spełnia MOJE wszelkie zachcianki ale... nie ma tak dużo dodatków reklamowych i upustów jak ich kooperant.

afrodytka
Kontakt:

Post autor: afrodytka »

my polecamy Shopera, tym bardziej, wierząc w jego możliwości jako dystrybutor IT stworzyliśmy darmowe oprogramowanie przeznaczone na silnik sklepu Shoper i innych znanych sklepów internetowych m.in. Sote, cStore, iStore, Mysklep, prestashop czy OscGold, które łączy je z hurtownią internetową meblenet.pl i integruje z produktami, szczególy w samej hurtowni w zakładce 'integracja sklepu z hurtownią'.

Nie popieramy spamu, dlatego nie zamieszczamy linków, po prostu zależy nam na rozwoju działalności w mieście. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do współpracy

ipaq

Post autor: ipaq »

ketty_sis pisze:W przypadku sklepu z bielizną szczególnie polecam Ci RedCart, z uwagi na integracje z różnymi hurtowniami m.in. Kontri, Dreamgirl, Bieliznacentrum i inne. To rozwiązanie sprawdza się u nich znakomicie, nie trzeba ręcznie aktualizować stanów magazynowych i cen produktów. Sama miałam kiedyś sklep na innym oprogramowaniu i wiem ile z tym pracy niestety.
O RedCart słyszałem bardzo różne opinie (czasami bardzo negatywne, czasami całkiem niezłe), ale nie chcę twierdzić, że to złe oprogramowanie, bo go nie używałem.
Natomiast, jako praktyk prowadzenia sklepów internetowych polecam darmowe oprogramowanie typu PrestaShop, OpenCart, czy osCommerce. Może na początku nie jest tak proste w założeniu sklepu jak płatna platforma, ale z reguły daje dużo więcej możliwości i nie jesteś związany umową.
Do aktualizacji stanów magazynowych można wykorzystać dedykowane systemy. Przykładem jest usługa ASI prowadzona przez verosoft.pl ( :D deklarują, że podłączą każdą hurtownię do każdego sklepu)
Tutaj ważna jest elastyczność w dostosowaniu się do naszej wizji sprzedaż (ceny, opisy, przypisanie do kategorii, wybór asortymentu) oraz to, aby ktoś dbał o poprawność updatów, bo robienie tego samemu to strata czasu i duże ryzyko.

Tler
Kontakt:

Post autor: Tler »

Jeśli chodzi o Shoper, to można śmiało z niego korzystać.

sebastiansmutek
Kontakt:

Post autor: sebastiansmutek »

Ja korzystam od lat i jestem zadolony.

izabellakoc

Post autor: izabellakoc »

Nie jestem przekonana do tego sklepu, czasem wydaje mi się, że idą na ilość a nie jakość. Przy otwarciu mojego sklepu bardzo zależało mi na profesjonalnych rozwiązaniach. Wybrałam Sky- Shop, bo mają dużą ilość funkcji i integracji. Plusem też jest też dobra obsługa Klienta. Co prawda, sprzedaję inny asortyment niż odzież, ale widziałam parę realizacji na odzież i panel się sprawdza. Można pobawić się grafiką przecież w wersji darmowej na 14 dni :)

Frodo1988

Post autor: Frodo1988 »

Widziałem kilka stron na Shoperze i znam też go też od strony administracyjnej. Bardzo fajnie to wszystko super działa.

martawex
Kontakt:

Post autor: martawex »

Zobacz topproduits.eu

ODPOWIEDZ