Shoper.pl - proszę o opinie
Shoper.pl - proszę o opinie
Ponieważ zamierzam otworzyć sklep internetowy, jestem w trakcie wyboru oprogramowania. Proszę o opinie oprogramowania Shoper.pl.
Re: Shoper.pl - proszę o opinie
Mogę się wypowiedzieć bardziej technicznie - od środka sklep fajne zrobiony, korzysta z szablonów, przejrzysty arkusz CSS, można wiele w nim zmienić i dopasować. Poza tym są już długo na rynku i przez to wzbudzają zaufanie.
-
- Kontakt:
Witam, jeżeli to ma być sklep z odzieżą to nie polecam. Sama korzystam z tego oprogramowania i nie jestem zadowolona. Ma za mało funkcji typowych dla określania odzieży - np. brak możliwości ustawienia koloru, rozmiaru
W przypadku sklepu z bielizną szczególnie polecam Ci RedCart, z uwagi na integracje z różnymi hurtowniami m.in. Kontri, Dreamgirl, Bieliznacentrum i inne. To rozwiązanie sprawdza się u nich znakomicie, nie trzeba ręcznie aktualizować stanów magazynowych i cen produktów. Sama miałam kiedyś sklep na innym oprogramowaniu i wiem ile z tym pracy niestety.
Oczywiście opcje do produktów to standard
Pozdrawiam
Oczywiście opcje do produktów to standard
Pozdrawiam
Witam
Moim zdaniem Shoper dobrze nadaje się do prowadzenia sklepu z bielizną,
Sama prowadzę na Shoperze sklep odzieżowy i mam zarówno zarządzanie magazynem dla kolorów jak i rozmiarów.
Moim zdaniem Shoper dobrze nadaje się do prowadzenia sklepu z bielizną,
Sama prowadzę na Shoperze sklep odzieżowy i mam zarówno zarządzanie magazynem dla kolorów jak i rozmiarów.
Tylko cokolwiek wybierzesz, nie uzależniaj się ze wszystkim od jednej firmy! Np. nie kupuj od jednej firmy oprogramowania, pozycjonowania, serwera itd. bo w razie problemów z firmą będziesz miał problem ze wszystkim.
-
- Kontakt:
Shoper ma możliwość dodawania wariantów produktów takich jak np kolor, czy rozmiar, dodatkowo do każdego wariantu możesz ustawić inne zdjęcie jako główne.twojaobsesja pisze:Witam, jeżeli to ma być sklep z odzieżą to nie polecam. Sama korzystam z tego oprogramowania i nie jestem zadowolona. Ma za mało funkcji typowych dla określania odzieży - np. brak możliwości ustawienia koloru, rozmiaru
Nowa aktualizacja wprowadza również zaawansowane filtrowanie dzięki któremu klient będzie mógł wyświetlić tylko produkty czerwone albo o rozmiarze xl
szablonsklep.pl - sklepy internetowe
Shoper - dla mnie rozwiązanie które spełnia MOJE wszelkie zachcianki ale... nie ma tak dużo dodatków reklamowych i upustów jak ich kooperant.
my polecamy Shopera, tym bardziej, wierząc w jego możliwości jako dystrybutor IT stworzyliśmy darmowe oprogramowanie przeznaczone na silnik sklepu Shoper i innych znanych sklepów internetowych m.in. Sote, cStore, iStore, Mysklep, prestashop czy OscGold, które łączy je z hurtownią internetową meblenet.pl i integruje z produktami, szczególy w samej hurtowni w zakładce 'integracja sklepu z hurtownią'.
Nie popieramy spamu, dlatego nie zamieszczamy linków, po prostu zależy nam na rozwoju działalności w mieście. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do współpracy
Nie popieramy spamu, dlatego nie zamieszczamy linków, po prostu zależy nam na rozwoju działalności w mieście. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do współpracy
O RedCart słyszałem bardzo różne opinie (czasami bardzo negatywne, czasami całkiem niezłe), ale nie chcę twierdzić, że to złe oprogramowanie, bo go nie używałem.ketty_sis pisze:W przypadku sklepu z bielizną szczególnie polecam Ci RedCart, z uwagi na integracje z różnymi hurtowniami m.in. Kontri, Dreamgirl, Bieliznacentrum i inne. To rozwiązanie sprawdza się u nich znakomicie, nie trzeba ręcznie aktualizować stanów magazynowych i cen produktów. Sama miałam kiedyś sklep na innym oprogramowaniu i wiem ile z tym pracy niestety.
Natomiast, jako praktyk prowadzenia sklepów internetowych polecam darmowe oprogramowanie typu PrestaShop, OpenCart, czy osCommerce. Może na początku nie jest tak proste w założeniu sklepu jak płatna platforma, ale z reguły daje dużo więcej możliwości i nie jesteś związany umową.
Do aktualizacji stanów magazynowych można wykorzystać dedykowane systemy. Przykładem jest usługa ASI prowadzona przez verosoft.pl ( deklarują, że podłączą każdą hurtownię do każdego sklepu)
Tutaj ważna jest elastyczność w dostosowaniu się do naszej wizji sprzedaż (ceny, opisy, przypisanie do kategorii, wybór asortymentu) oraz to, aby ktoś dbał o poprawność updatów, bo robienie tego samemu to strata czasu i duże ryzyko.
Jeśli chodzi o Shoper, to można śmiało z niego korzystać.
-
- Kontakt:
Ja korzystam od lat i jestem zadolony.
-
Nie jestem przekonana do tego sklepu, czasem wydaje mi się, że idą na ilość a nie jakość. Przy otwarciu mojego sklepu bardzo zależało mi na profesjonalnych rozwiązaniach. Wybrałam Sky- Shop, bo mają dużą ilość funkcji i integracji. Plusem też jest też dobra obsługa Klienta. Co prawda, sprzedaję inny asortyment niż odzież, ale widziałam parę realizacji na odzież i panel się sprawdza. Można pobawić się grafiką przecież w wersji darmowej na 14 dni
Widziałem kilka stron na Shoperze i znam też go też od strony administracyjnej. Bardzo fajnie to wszystko super działa.
Zobacz topproduits.eu