Oprogramowanie sklepu internetowego

Jakie oprogramowanie wybrać dla sklepu internetowego.
gas

Re: Oprogramowanie sklepu internetowego

Post autor: gas »

jak prestashop to wersja od elaboro, naprawdę dobrze to działa

Katia

Post autor: Katia »

Korzystam z oprogramowania CS-Cart.
Jak na razie jestem baaardzo zadowolona :).
Multum funkcji (niektóre bardzo unikatowe), łatwy w obsłudze panel administracyjny, świetne tematy graficzne w standardzie, bez problemu otrzymuję pomoc techniczną w razie gdy mam jakieś wątpliwości.

katee-83

Post autor: katee-83 »

Katia pisze:Korzystam z oprogramowania CS-Cart.
Jak na razie jestem baaardzo zadowolona :).
Multum funkcji (niektóre bardzo unikatowe), łatwy w obsłudze panel administracyjny, świetne tematy graficzne w standardzie, bez problemu otrzymuję pomoc techniczną w razie gdy mam jakieś wątpliwości.

:) brak mi słów ... widzę, że wszędzie poleca Pani CS-Cart :) hmm chyba się skuszę, ale wcześniej przetestuje, lubię sprawdzone produkty.

Darko21

Post autor: Darko21 »

A czy znacie jakąś firmę która daje możliwość darmowego przetestowania oprogramowania?

Darko21

A jakie są koszty po tych 3 miesiącach? Bo tego na stronie producenta nie znalazłem

Awatar użytkownika
sen

Post autor: sen »

Darko21 pisze:A jakie są koszty po tych 3 miesiącach? Bo tego na stronie producenta nie znalazłem
Dowiesz się, jak przyjdzie do płacenia ;)

Darko21

Haha zapewne tak :)

Darko21

Znalazłem coś takiego http://www.msite.pl/ i teraz testuję przez 14 dni, jak co dam znać :)

Sobiech

Post autor: Sobiech »

Witajcie.
Na początek przyznam się do używania systemu KQS. (www.kqs.pl)
I to dwukrotnie! ;)
Szczerze powiem, kupiłem sklep w ciemno ze względu na cenę i z podstawową znajomością html+css sobie jakoś daję radę :)

Teraz chciałbym zmontować trzeci sklep, KQS by mi odpowiadał, gdyby nie potrzeba dwujęzyczności.
1. Może koledzy/koleżanki polecicie coś taniego, z możliwością pełnej edycji szablonu, z opcją dwóch języków?

Bo myślałem czy by nie zainstalować dwóch sklepów równorzędnie, później skopiować bazę produktów i pozmieniać teksty...
ale później dodawanie/edycja to by chyba nie miało sensu...

PS. Kiedyś się zastanawiałem - istnieje możliwość w jakimś systemie, żeby ukryć wybrane ceny produktów (tylko ceny, nie całe produkty) dla niezarejestrowanych użytkowników? 2. Jeśli jakiś kojarzycie, to jaki? :)

Z góry dzięki za pomoc :)
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
sen

Post autor: sen »

Zainteresuj się PrestaShop, ma naprawdę olbrzymie możliwości. Możliwość wyboru kilku języków też.

kasiek

Post autor: kasiek »

Osobiście miałam sklep na sote i na shoperze i żaden nie spełniał moich oczekiwań, albo ciągle brakowało mu jakiejś funkcji, której potrzebowałam, albo był problem z dopasowaniem porządnej grafiki. W końcu przez reklamę w google znalazłam oprogramowanie fineshop, nigdy o nim nie słyszałam, ale okazało się, że robią dowolne funkcje, a grafika sklepu w ogóle nie musi przypominać standardowej sklepowej. I przede wszystkim obsługuje dowolną ilość języków i walut :) Jeżeli komuś zależy na profesjonalnie zrobionym sklepie i nie bawieniu się w podchody to polecam firmę http://www.fineshop.pl.

eska

Post autor: eska »

Mi sklep robiła firma GoCreate, do sklepu od razu mam ich system. Też na początku myślałam o PrestaShop ale zrezygnowałam. Nie podoba mi się podejście, że to ja się muszę do tego wszystkiego dostosować.
Wybór firmy i systemu uważam za trafiony no i wiem, że za miesiąc czy za rok nie wprowadzą nagle opłat za system..

Marek Plis

Post autor: Marek Plis »

Dla kogoś kto zaczyna i nie chce inwestować dużych pieniędzy ponieważ nie jest pewny swojego biznesu, polecam IAI SHOP. Miesięczny abonament wraz z bardzo dobrą obsługą techniczną oraz wliczonym hostingiem w cenę. Przeglądam neta i często widzę pozytywne opinie na ich temat.
Sklep internetowy od zaplecza...
eSklep Info

dziki31

Post autor: dziki31 »

Mógłbym ci podać kilka firm która zajmuje się oprogramowaniem do sklepów internetowych ale z tego co słyszałem i czytałem na innych forach ludzie często proponują tą stronę http://sellsmart.pl/

Awatar użytkownika
c2h5oh

Post autor: c2h5oh »

dziki31 pisze:Mógłbym ci podać kilka firm która zajmuje się oprogramowaniem do sklepów internetowych ale z tego co słyszałem i czytałem na innych forach ludzie często proponują tą stronę [ciach link]
A ja szczerze odradzam sklep sellsmart.pl, ponieważ firma go oferująca bezczelnie spamuje między innymi na tym forum (albo komuś za to zapłaciła - jeden pies). Same nowe konta zupełnie przypadkiem polecające ten sklep? całe dyskusje w których każdy piszący ma dokładnie 1 post na koncie i kończące się linkiem i laurką jaki to fajny? Nie z nami te numery. Precz chamie.

Nie kupujcie usług od buraków! Szczególnie, że oferta nie zachwyca. O.

ODPOWIEDZ