Witam,
Potrzebuję wymagającego silnika sklepu internetowego który bedzie spełniał wszystkie moje e-marketingowe zachcianki, począwszy od programu lojalnosciowego, po program partnerski, na zaawansowanym email marketingu kończąc, dodatkowo musi posiadać opcję magazynu i wystawiania faktur i dostosowaną przeze mnie karte produktu która będę mogł dowolnie dostosować pod oferowany prze ze mnie asortyment.
Oraz dodatkowo wiele innych mozliwości modyfikacji, ustawianie progów zakupowych, po auktomatyczne naliczanie cen za przesyłkę, wedle zawartosci koszyka(np. stadardowo korzystam z poczty polskiej i kuriera, przy zakupie np do trzech sztuk towaru funkcjonują obie mozliwości, przy zakupie powyżej trzech sztuk wyskakuje tylko kurier, opcja wyboru poczty polskiej automatycznie znika)
Oraz wiele innych możliwości.
Jaki skrypt byłby do tego najlepszy, oraz jaka była by cena wdrożenia sklepu wraz z grafiką?
Nie chcę oprogramowania pisanego od podstaw tylko silnik który można z łatwością dostosować do własnych potrzeb.
Zastanawiałem się nad IAI lub magento ale ten drugi po wprowadzeniu własnych możliwości, pieniężnie wyjdzie drożej jak napisanie sklepu od podstaw, dodatkowo trzeba dedyka i to dobrego bo tak to chodzi jak muł.
Czekam na jakieś rady, najlepiej sprawdzone.
Pozdrawiam,
Tomasz Sałański
Szukam eleastycznego oprogramowania sklepu. Jaki????????????
Re: Szukam eleastycznego oprogramowania sklepu. Jaki????????????
Tobie oprócz oprogramowania dla sklepu , potrzeba również oprogramowania księgowo magazynowego . Szczerze mówią , nie znam żadnego oprogramowania , które spałniałoby wszystkie Twoje warunki .
W tej kwestii doradzalbym IAI ale z tym sklepem jest tak, ze to oprogramowanie jest dla wszystkich. Nie masz dostepu do kodu zrodlowego by dopasowac funkcjonalnosc pod wlasne potrzeby.
Czyli sprzedajesz przykladowo obrazy i moze brakowac jakiejs opcji, ktora potrzebna jest do sprzedazy obrazow ale za to masz 100 opcji, ktore przydaja sie do sprzedazy obuwia (wybor koloru, rozmiaru), sprzedazy pdf'ow itd, ktore wogole nie sa potrzebne.
No ale tak to jest ze sklepami, ktore posiadaja 1000 opcji za ktore sie placi a uzywa sie 20
Czyli sprzedajesz przykladowo obrazy i moze brakowac jakiejs opcji, ktora potrzebna jest do sprzedazy obrazow ale za to masz 100 opcji, ktore przydaja sie do sprzedazy obuwia (wybor koloru, rozmiaru), sprzedazy pdf'ow itd, ktore wogole nie sa potrzebne.
No ale tak to jest ze sklepami, ktore posiadaja 1000 opcji za ktore sie placi a uzywa sie 20
Witaj,
dobrze Ci koledzy piszą. To co jest do wszystkiego to jest do niczego.
Więc jeśli szukasz dobrego sklepu internetowego to należy pomyśleć o jakimś dedykowanym rozwiązaniu.
dobrze Ci koledzy piszą. To co jest do wszystkiego to jest do niczego.
Więc jeśli szukasz dobrego sklepu internetowego to należy pomyśleć o jakimś dedykowanym rozwiązaniu.
Ja polecam Magento lub PrestaShop z darmowych silników. Jednak by dostosować go do swoich potrzeb, należy zlecić je jakiemuś programiście, który ma trochę wiedzy o optymalizacji dla wyszukiwarek oraz zmodyfikuje skrypt sklepu wg zaleceń. To najtańsze rozwiązanie, a to dlatego, że raz wydajemy większą sumę i nie musimy płacić żadnych abonamentów oraz nie wiążą nasz jakieś ograniczenia ilości towarów. Dodatkowo prestashop ma większość w/w dodatków już wbudowanych.
http://www.codum.pl/blog/ - informacje nt. optymalizacji i pozycjonowania
Re: Szukam eleastycznego oprogramowania sklepu. Jaki????????
może jakaś współpraca z jakimś dobrym programistą, który dopasuje program do Twoich oczekiwań. Również nie znam żadnego programu, który spełni Twoje wszystkie oczekiwania :/