Witam,
Jakie są Wasze doświadczenia ze sklepem na platformie VirtueMart? Wydaje mi się, że jest to lepsze rozwiązanie niż Oscommers. Ktoś ma sklep zbudowany na VirtueMart?
VirtueMart- opinie
VirtueMart- opinie
Eleganckie sukienki sklep online dostępne w modnym butiku.
Re: VirtueMart- opinie
Ja bym go nie wybrał bo wykorzystuje Joomlę. Także masz 2 oprogramowania do aktualizacji i utrzymania - Joomlę + nakładkę sklepową. Poza tym demo mnie nie zachwyciło...
Jeżeli chodzi o osCommerce to jego czas już minął i w ogóle nie biorę go już pod uwagę
Jeżeli chodzi o osCommerce to jego czas już minął i w ogóle nie biorę go już pod uwagę
wygląda fajnie. lubię joomlę. to chyba najpopularniejszy cms na świecie, także sklep na nim oparty na pewno też jest ok.fidoma pisze:Witam,
Jakie są Wasze doświadczenia ze sklepem na platformie VirtueMart? Wydaje mi się, że jest to lepsze rozwiązanie niż Oscommers. Ktoś ma sklep zbudowany na VirtueMart?
CMS joomli jest prosty w obsłudze i to jest duży plus. Ale stworzenie sklepu na VirtueMart wymaga już sporej wiedzy informatycznej. Trudno samemu coś zmienić i zmodyfikować.
Eleganckie sukienki sklep online dostępne w modnym butiku.
Tak to zwykle bywa, że żeby wykorzystać gotowe, często darmowe oprogramowanie, trzeba mimo wszystko poświęcić na to sporo czasu a wiedza informatyczna jest niezbędna.
Jakby instalacja, wdrożenie i kastomizacja gotowego oprogramowania opensourceowego była prosta, łatwa i przyjemna, to nie powstałoby tyle firm na rynku sprzedających swoje własne rozwiązania.