Profesjonalne słuchawki - jakie wybrać?
Profesjonalne słuchawki - jakie wybrać?
Chciałbym kupić naprawdę dobre słuchawki. Głównie do słuchania muzyki, ale nie tylko. Bez mikrofonu. Możecie polecić jakąś dobrą markę, bo akurat na tym się totalnie nie znam.
-
Zakupoholiczka
Re: Profesjonalne słuchawki - jakie wybrać?
Ja mam słuchawki Sennheiser. Są świetne, nieważne jaki model kupisz, będziesz zadowolony. 
ooo, dzięki - mam już więc jakiś punkt zaczepienia 
Ja myślę, że ogólnie wszystkie znane firmy, Sony, Samsung itp. się nadadzą.
Już teraz wiem nieco więcej na ten temat - zbieram na konkretny model Sennheiser-a 
Jeśli nie mają być dokanałowe tylko duże, "domowe" to polecam model 555 - bardzo sobie chwalę.
Wyglądają bardzo masywnie - nie są za ciężkie? Nie przeszkadza to przy długim słuchaniu??
jak na swoją wielkość są dość lekkie - 200-250g. Siedzę w nich po kilka h na dobę i nie mam z nimi problemu.
No jak tak długo pracujesz na tych słuchawkach i nie przeszkadzają, to na prawdę muszą być ok.
Szczerze to mi się nie zdarzyło chyba mieć słuchawek na uszach dłużej niż godzinę.
Szczerze to mi się nie zdarzyło chyba mieć słuchawek na uszach dłużej niż godzinę.
Ja trzymam sie creativa -dobra firma, model obojetny
Również polecam creative, świetna jakość.
A czy ktoś z was posiada może słuchawki zumreed, chodzi mi o model ZHP-005, w internecie nie ma za bardzo opinii. Zainteresowałam się nimi, ponieważ chcę je kupić na prezent dla chłopaka. Szukam słuchawek, które nie koniecznie muszą być super profesjonalne, no ale dość dobrej jakości. Zależy mi też na wyglądzie, żeby były młodzieżowe, stylowe.
Sennheiser tylko i wyłącznie. Żadne inne - super pod każdym względem !!!
-
SklepoMaster
Tak jeżeli cena nie gra roli to Sennheiser powinien być dobrym wyborem,a co do modelu to może PXC 450?
http://www.400/sluchawki/sluchawk ... c-450.html
http://www.400/sluchawki/sluchawk ... c-450.html
Każde powyżej 150zł.