Akumulatorki AA i AAA
Akumulatorki AA i AAA
Gdzie kupić najtaniej i jakie są najlepsze? Czekam na propozycje.
Re: Akumulatorki AA i AAA
Ja akumulatorki kupuję normalnie w sklepie. Kiedyś kupiłam na Allegro i okazały się tanimi podróbkami, które po paru razach przestały mi działać.
No właśnie, ja również boję się, że natnę się na podróbki na Allegro, dlatego pytam. :/
A ja kupiłam na Allegro, właśnie jakieś bardzo tanie, czy podróbki nie wiem, jakiejś mało znanej firmy i są świetne, bardzo długo działają.
Ja kupiłem kiedyś w sklepie internetowym, który miał też normalny sklep w Warszawie. Akumulatorki były tanie i działają do dzisiaj, także jestem zadowolony.
Z tymi akumulatorkami to jak dla mnie jest loteria - można trafić na super mocne albo na mega podróbki...
Dlatego nie należy kupować tych najtańszych, bo to podejrzana sprawa.swenNL pisze:Z tymi akumulatorkami to jak dla mnie jest loteria - można trafić na super mocne albo na mega podróbki...
- Ankh-Morpork
Ja kupiłam ostatnio akumulatorki w sklepie sprzedającym aparaty fotograficzne i akcesoria. Za komplet zapłaciłam 39 zł. Te same w Media-Markt są po 79zł. Zatem chyba lepiej postawić na wyspecjalizowane sklepy niż duże sklepy „nie dla idiotów’.
Dobrze piszesz cały ten sklep "nie dla idiotów" ma ceny jak dla idiotów, b o też zauważyłam że takie same sprzęty jak są tam nie jednokrotnie są nawet połowę tańsze niż w tym sklepie...
Kupiłam ładowarkę z kompletem baterii 4xAAA i 4xAA firmy Pentagram. Trzymają bardzo długo ale wadą jest to, że ładują się około 12 godzin od pełnego rozładowania. Ostatnio dokupiłam do tej ładowarki baterie eneloop i też są OK.