Kamery IP marki Spacetronik

Opinie o produktach, które można kupić w Internecie.
MadziaM

Kamery IP marki Spacetronik

Post autor: MadziaM »

Przymierzam się do zakupu kamery zewnętrznej IP do monitorowania wejścia do firmy, chcę wydać max. 600-700zł na samą kamerę. Widziałam na allegro kamery dużo tańsze marki Spacetronik: http://allegro.pl/kamera-ip-spacetronik ... 05423.html kamera ma dobre parametry, zastanawiam się nad jej zakupem. Czy ktoś ma produkty tego producenta? Co myślicie o tej kamerze?

Adelajda

Re: Kamery IP marki Spacetronik

Post autor: Adelajda »

Niestety nie znam tej marki, więc nie pomogę. Jeżeli jednak parametry odpowiadają Tobie i sprzęt ma gwarancję, to możesz być spokojna. Teraz tego jest tak dużo, że naprawdę ciężko jest wybrać.

Aldos

Post autor: Aldos »

Akurat marki Spacetronik kamer nie miałam, ale z tego linku do aukcji widzę, że sprzedawca to sklep dmtrade, z tego sklepu z ich strony, kupowałam inną kamerę Brinno, z zakupionego sprzętu jestem bardzo zadowolona, sam sklep oceniam więc jak najbardziej pozytywnie. No i cena jak za kamerę IP jest bardzo atrakcyjna.

KajkaMile

Post autor: KajkaMile »

Ja akurat nie mam kamery IP, ale mogę Ci podać alarm jaki mam, alarm Etiger, też od sprzedawcy dmtrade, bardzo prosty w montażu, wszystko w jednym opakowaniu, proste aby zapewnić bezpieczeństwo mojej rodzinie, polecam.

ODPOWIEDZ