Akumulatorki AA i AAA

Opinie o produktach, które można kupić w Internecie.
marta

Akumulatorki AA i AAA

Post autor: marta »

Gdzie kupić najtaniej i jakie są najlepsze? Czekam na propozycje.

ENA

Re: Akumulatorki AA i AAA

Post autor: ENA »

Ja akumulatorki kupuję normalnie w sklepie. Kiedyś kupiłam na Allegro i okazały się tanimi podróbkami, które po paru razach przestały mi działać.

marta

Post autor: marta »

No właśnie, ja również boję się, że natnę się na podróbki na Allegro, dlatego pytam. :/

wera

Post autor: wera »

A ja kupiłam na Allegro, właśnie jakieś bardzo tanie, czy podróbki nie wiem, jakiejś mało znanej firmy i są świetne, bardzo długo działają.

chomik

Post autor: chomik »

Ja kupiłem kiedyś w sklepie internetowym, który miał też normalny sklep w Warszawie. Akumulatorki były tanie i działają do dzisiaj, także jestem zadowolony.

swenNL

Post autor: swenNL »

Z tymi akumulatorkami to jak dla mnie jest loteria - można trafić na super mocne albo na mega podróbki...

chomik

Post autor: chomik »

swenNL pisze:Z tymi akumulatorkami to jak dla mnie jest loteria - można trafić na super mocne albo na mega podróbki...
Dlatego nie należy kupować tych najtańszych, bo to podejrzana sprawa.

Awatar użytkownika
Ankh-Morpork

Post autor: Ankh-Morpork »

Ja kupiłam ostatnio akumulatorki w sklepie sprzedającym aparaty fotograficzne i akcesoria. Za komplet zapłaciłam 39 zł. Te same w Media-Markt są po 79zł. Zatem chyba lepiej postawić na wyspecjalizowane sklepy niż duże sklepy „nie dla idiotów’.

Post autor: online »

Dobrze piszesz cały ten sklep "nie dla idiotów" ma ceny jak dla idiotów, b o też zauważyłam że takie same sprzęty jak są tam nie jednokrotnie są nawet połowę tańsze niż w tym sklepie...

Marta30
Kontakt:

Post autor: Marta30 »

Kupiłam ładowarkę z kompletem baterii 4xAAA i 4xAA firmy Pentagram. Trzymają bardzo długo ale wadą jest to, że ładują się około 12 godzin od pełnego rozładowania. Ostatnio dokupiłam do tej ładowarki baterie eneloop i też są OK.

ODPOWIEDZ