Czy ktoś z Was używa jakiegoś bezprzewodowego odbiornika stereo audio?
Chciałbym coś takiego kupić - żeby np. z Iphone wysyłać dźwięk bezprzewodowo do kina domowego (przez bluetooth)
Bezprzewodowe odbiorniki audio
-
Zakupoholiczka
Re: Bezprzewodowe odbiorniki audio
Niestety ja nigdy o czymś takim nie słyszałam.
Ja również kompletnie się na tym nie znam.
-
Zakupoholiczka
To może onlineowiec nam wytłumaczy, o co chodzi z tymi odbiornikami? 
-
onlineowiec
Chodzi o urządzenie, które podłączysz np. do kina domowego przez standardowy kabel, i urządzenie to np. będzie widoczne przez bluetooth, także np. z iPhone-a lub z innego telefonu będzie można bezprzewodowo wysyłać muzykę. To tak, jakbyś bezprzewodowe słuchawki bluetooth podłączyła do kina domowego 
onlineowiec - zerknij sobie na to: http://www.belkin.com/IWCatProductPage. ... _Id=508754
To urządzenie wygląda fajnie i jest stosunkowo niedrogie.
To urządzenie wygląda fajnie i jest stosunkowo niedrogie.
-
onlineowiec
Dzięki za link - o to chodziło!
-
Zakupoholiczka
I tak mało z tego rozumiem, ale dzięki za wyjaśnienie.onlineowiec pisze:Chodzi o urządzenie, które podłączysz np. do kina domowego przez standardowy kabel, i urządzenie to np. będzie widoczne przez bluetooth, także np. z iPhone-a lub z innego telefonu będzie można bezprzewodowo wysyłać muzykę. To tak, jakbyś bezprzewodowe słuchawki bluetooth podłączyła do kina domowego
Zauważyłem ostatnio, że coraz więcej sprzętów audio ma już fabrycznie wbudowane takie odbiorniki i to do różnych systemów, także pewnie niedługo takie odbiorniki jako osobne urządzenia nie będą już potrzebne.