Chusteczki do pielęgnacji niemowląt

Opinie o produktach, które można kupić w Internecie.
WalcA

Chusteczki do pielęgnacji niemowląt

Post autor: WalcA »

Witam, jak w temacie: jakie chusteczki do pielęgnacji niemowląt polecacie? Ważne, aby były delikatne, nie podrażniały skóry dziecka.

KajkaMile

Re: Chusteczki do pielęgnacji niemowląt

Post autor: KajkaMile »

Z własnego doświadczenia mogę polecić chusteczki z Rossmanna Tami MyBaby Cotton, zawsze w produktach dla mnie najważniejszy jest skład, a te chusteczki są w 100% bezpieczne, nie zawierają parabenów i co też ważne są tanie. Moja Oliwka jest z nich bardzo zadowolona, bo są delikatne i mają fajny zapach.

Adelajda

Post autor: Adelajda »

Też ostatnio widziałam te chusteczki Tami MyBaby Cotton w Rossmannie, ale nie zwróciłam uwagi na skład, jeżeli jest tak jak piszesz, to przy następnej wizycie na pewno je kupię.

Kamma

Post autor: Kamma »

A czy są jakieś bezzapachowe dla alergika?

KajkaMile

Post autor: KajkaMile »

Jeżeli szukasz chusteczek dla alergika to ostatnio w Rossmannie widziałam nowość chusteczki do pielęgnacji noworodków i niemowląt Tami MyBaby z organicznej bawełny - już od pierwszych chwil narodzin, szczególnie polecane są do skóry alergicznej i skłonnej do podrażnień.

kapik
Kontakt:

Post autor: kapik »

ja tylko takich używam :)

alexx

Post autor: alexx »

Jeżeli szukacie dobrej jakości pieluch i chusteczek, które nie podrażniają delikatnej skóry niemowląt i dzieci możecie kupić je tutaj https://www.frisco.pl/c,909/filters,bra ... rchResults. Wybór pampersów i chusteczek jest tu bardzo duży.

ODPOWIEDZ