Które aukcje internetowe są najlepsze?

Dyskusje na temat zakupów i sprzedaży na aukcjach internetowych.
docia

Re: Które aukcje internetowe są najlepsze?

Post autor: docia »

slonmaz pisze:Uważajcie tylko na serwis z aukcjami internetowymi dopnij.pl To jest lewy serwis z aukcjami, wykupujesz kody, niby licytujesz jakiś produkt po super cenie a na drugi dzien jak chcesz się zalogować to wyskakuje Ci informacja że nie ma takiego konta i pieniądze któe wydałes na kredyty przepadają. Oszuści i tyle. Niedajcie się zwiesc tanimi cenami produktów.
Yyyyy . I co ludzie w ogóle korzystają z tego serwisu ??

bar_gra

Post autor: bar_gra »

Oczywiście że korzystają bo jest w nim wszystko w jak najlepszym porządku, sam brałem udział w licytacjach na dopnij.pl i nie zauważyłem żadnych problemów a tym bardziej oszustwa. Wystarczy poszukać na google opinii.

Kate

Post autor: Kate »

Widzisz bar_gra, tak mi się wydawało, że to konkurencja. :) Dobrze, że Ty ich powstrzymałeś (mam nadzieję) od dalszego krytykowania dopnij.pl.

buyer_kajt

Post autor: buyer_kajt »

Hmm... nie wiem, ale ludzie sa generalnie "zrazeni" chyba do tego typu aukcji. Bo albo mowia, ze tam sie nie da kupic nic, albo, ze oszustwa. I mowi tutaj zarowno o podbij, fruli, dopnij. Wg mnie ludzie w koncu sie przekonaja z wiadomych wzgledow, jednak przeciwnicy beda zawsz, bo albo cos sie lubi, albo nie, a wszystkim dogodzic jest ciezko..

docia

Post autor: docia »

Jak to konkurencja hehe ?? bo coś nie trybie :d kto co? :d

nissa22

Post autor: nissa22 »

A Ja trafiłam na nową strone http://www.zlap-okazje.pl Licytował już ktoś tam?

RAFALM

Post autor: RAFALM »

Ja nie licytowałem i nie zamierzam... Po prostu nie ufam takim nowym serwisom, które istnieją od niedawna i oferują sprzęt warty ponad 1500 zł za 13,40 (konkretnie iPhone 3G)... Pozostanę przy Allegro, bo uważam go za system sprawdzony i wiarygodny...

nissa22

Post autor: nissa22 »

Na allegro jest za duża konkurencja, a serwis zlap-okazje.pl jest nowy więc jest wieksze prawdopodobieństwo wygrania licytacji.

buyer_kajt

Post autor: buyer_kajt »

RAFALM pisze:Ja nie licytowałem i nie zamierzam... Po prostu nie ufam takim nowym serwisom, które istnieją od niedawna i oferują sprzęt warty ponad 1500 zł za 13,40 (konkretnie iPhone 3G)... Pozostanę przy Allegro, bo uważam go za system sprawdzony i wiarygodny...
Hmmm... poczytaj o zasadach na tego typu serwisach, to bedziesz wiedzial dlaczego tak tanio jest. A jesli nie masz zaufania do calkiem nowych, to moze sprobuj poszukac cos podobnego, co istnieje dluzej?

omega7

Post autor: omega7 »

Przyłacze się do pytan z serii "czy kto korzystal":) Czy kto korzystał z podbij.pl?

Patrząc po zakończonych aukcjach to ceny są przyjemne:) Wiem, ze kazde zalicytowanie kosztuje, ale moze czasem można coś 'wychaczyć';) Może komuś się udalo?

maxxon

Post autor: maxxon »

Jest kilka czołowych portali, reszta to nic specjalnego.
Ja przekonałem się do megabid.pl, według mnie to czołowy serwis.
Atrakcyjne produkty, tanie punkty, szybka dostawa, i strona wygląda okazale.

Marbel

Post autor: Marbel »

Ja nigdy nie próbowałem (chociaż strasznie mnie korciło), z takiego powodu, że boję się, że trafię na kogoś równie upartego co ja :?

ramka

Post autor: ramka »

Ostatnio odkryłam aukcje nowego typu dobij.to. Na aukcji wykupuje się dobicia i licytuje cenę w dół. Można naprawdę zaoszczędzić i kupić całkiem fajne rzeczy. Słyszałam o takich aukcjach wcześniej, ale dopiero moja znajoma mi poleciła ta konkretną.

Noelka

Post autor: Noelka »

A na allegro się nigdy nie nacięliście? Znam ten serwis, dobij.to jest bardzo spoko, nie raz tam już coś wygrałam. Nie zdarza się to za każdym razem, ale jak już wygrasz, to możesz zgarnąć sprzęt normalnie warty trzy razy tyle. Różnica z allegro jest taka, że sam nie wystawiasz tych rzeczy. Poza tym, na allegro nie raz trafiłam na taką drożyznę, że w sklepie byłoby taniej albo za tyle samo. A na dobij.to masz zawsze ceny po prostu śmieszne.

ramka

Post autor: ramka »

Moim zdaniem jedną z najlepszych aukcji internetowych jest dobij.to Zawsze jak u nich licytuję, to mam przy tym znakomita zabawę, udało mi się już nawet wciągnąć kilku moich znajomych i wszyscy podzielają moje zdanie. Polecam!!!

ODPOWIEDZ