Serwis aukcyjny Za10groszy.pl
-
Serwis aukcyjny Za10groszy.pl
Czy ktoś z Was korzystał kiedykolwiek z tego serwisu? Powiem szczerze, że mam ochotę zalicytować tam jedną rzecz. Z tym, że o ile się nie mylę, nie operuje się tam kwotam. ale binami . Czy wiecie na czym to wszystko polega?
Uwielbiam robić zakupy!Lubię też wygodne płatności przez internet gdyż bardzo ułatwiają mi moją pasję
Re: Serwis aukcyjny Za10groszy.pl
jest jeden problem z takimi serwisami - to jest czyste naciąganie, piramida finansowa.
O nadużycia jest bardzo prosto, wystarczy, że maja bota do podbijania "aukcji".
Pamiętaj, chytry traci dwa razy, nie ma się co nastawiać na kupno telewizora 95% taniej.
O nadużycia jest bardzo prosto, wystarczy, że maja bota do podbijania "aukcji".
Pamiętaj, chytry traci dwa razy, nie ma się co nastawiać na kupno telewizora 95% taniej.
-
Właśnie też się zastanawiałam, jak to możliwe aby nowe rzeczy, które de facto w sklepach wcale nie kosztują mało, były sprzedawane za "grosze". A patrząc na wygrane aukcje użytkowników tego serwisu, tak właśnie jest. Wiem, że w serwisie tym, aby przystąpić do aukcji i w niej licytować trzeba kupować jakieś punkty. Niestety nie znam nikogo, kto cokolwiek kupił w tym serwisie, dlatego skierowałam swoje pytanie tutaj.
Uwielbiam robić zakupy!Lubię też wygodne płatności przez internet gdyż bardzo ułatwiają mi moją pasję
A ja się skusiałam i założyłam tam konto dwa razy i żaden link aktywacyjny mi nie przyszedł, nic z tych rzeczy więc sobie odpuściłam na dobre, wolę iść do sklepu i mieć coś sprawdzonego 

-
Założyłam konto, dostałam link aktywacyjny i nie zakupiłam tych bidów więc nie mogę licytować.
I dobrze bo to faktycznie nie prezentuje się tak uczciwie.
Joobler ma rację. Chytry traci więc się nie skuszę na ofertę serwisu "za 10 groszy".
I dobrze bo to faktycznie nie prezentuje się tak uczciwie.
Joobler ma rację. Chytry traci więc się nie skuszę na ofertę serwisu "za 10 groszy".
jakoś tak im nie ufam
Kiedyś wygrałam u nich pendrive, ale wtedy działało to na trochę innych zasadach 

-
ja nie korzystałem
Ja też mam problem z aktywacją konta:( w sensie nie dostaję linka do aktywowania
-
Mało realne żeby ten sklep funkcjonował rzetelnie .., musiałby zarabiać na innych źródłach - reklama itp. U mnie również rejestracja nie działa więc szkoda czasu nawet jak zadziała.. .
Serwis zarabia niezłą kasę... mieli świetny pomysł, teraz promują się w TV, Radiu, naprawdę niezłą kasę na tym zarabiają.
W wielu krajach zachodnich tego typu zakupy traktowane są jako hazard i podlegają takim samym regulacjom co zakłady bukmacherskie czy poker online. Moim zdaniem wygrywa tylko "sklep"
I tak powinno być też u nas, bo zysk zależy tylko i wyłącznie od szczęścia, a co bardziej prawdopodobne od błędu jakiegoś bota..
Kiedyś miałam zamiar skorzysać...ale niestety zawsze coś, lub ktoś mnie przebijał,,...dosłownie 3 minuty po mojej ofercie...zosatłam więc przy tradycyjnych zakupach i przy Allegro

To jest specjalnie przygotowany serwis, aby zarabiać. Właściciele zarabiają ogromne pieniądze na tym