Kurierzy się opóźniają przez pogodę
-
AgnieszkaM
Kurierzy się opóźniają przez pogodę
Niestety, ale kurierzy opóźniają się w ciągu ostatnich dni przez pogodę. Niektórzy nawet nie chcą odbierać paczek! Ja czekam na paczkę z siodemka.com i niestety od 2 dni paczka jest we Wrocławiu.
A miał być prezent na Mikołajki! 
Re: Kurierzy się opóźniają przez pogodę
Był materiał w TV odnośnie paczek oglądałeś?
Szablony aukcji allegro - Dodatki do aukcji
-
AgnieszkaM
Nie, nie oglądałam. A co ciekawego mówili?
Nie dziwie się, że kurierzy nie dawali radę - przecież nieraz stało się w kilkugodzinnych korkach. A z tego co słyszałem, to oni korzystają zazwyczaj tylko ze swoich samochodów, więc korków nie przeskoczą.
-
krzysiek87
Już kurierzy nawet nie biorą większych paczek niż 20kg dziś dzwoniłem do siódemki i opeka i mówią że ze względu na pogodę nie biorą.
-
AgnieszkaM
Ja nadal czekam na swoją paczkę z siodemki. Powinna być dzisiaj u mnie, bo została już wydana kurierowi. Mam nadzieję, że jeszcze dojdzie (w Mikołajki), chociaż już późno. 
To jest niesamowite co się dzieje - u mnie wczoraj kurier był po 23:00!!
A jakbym już spał? Rozumiem, że są problemy, ale w końcu kurier nie powinien mieć opóźnień - to nie poczta...
A jakbym już spał? Rozumiem, że są problemy, ale w końcu kurier nie powinien mieć opóźnień - to nie poczta...
-
AgnieszkaM
Do mnie paczka z siodemki dotarła w Mikołajki, ale już po 22:00! Od innych firm kurierskich paczki przychodzą z dnia na dzień.
Wniosek - jak można to nie korzystać z usług siódemki....AgnieszkaM pisze:Do mnie paczka z siodemki dotarła w Mikołajki, ale już po 22:00! Od innych firm kurierskich paczki przychodzą z dnia na dzień.
-
AgnieszkaM
Nie wiem, może to tylko chwilowe problemy.Desperado pisze:Wniosek - jak można to nie korzystać z usług siódemki....AgnieszkaM pisze:Do mnie paczka z siodemki dotarła w Mikołajki, ale już po 22:00! Od innych firm kurierskich paczki przychodzą z dnia na dzień.
Witam.
Ja towar zamówiłam w poniedziałek,a dostałam dopiero w czwartek.A odległość do pokonania to zaledwie 50km.Masakra!!!Kurierzy w ogóle w niektóre rejony nie wyruszają w trasę.
Zima da się we znaki.
Ja towar zamówiłam w poniedziałek,a dostałam dopiero w czwartek.A odległość do pokonania to zaledwie 50km.Masakra!!!Kurierzy w ogóle w niektóre rejony nie wyruszają w trasę.
Zima da się we znaki.