Jak w temacie: czy ktoś korzystał może z tego sklepu? Chciałabym kupić ich telewizor dziecku do pokoju, bo mają promocję (100zł taniej - zawsze coś). Nie mam czasu za bardzo na markety. Sami wiecie jak to wyglada, zwłaszcza teraz. Kazdy musi coś kupic na ostatnią chwilę
Co myślicie o e-sklepie FUNAI?
-
Konduktorka
Co myślicie o e-sklepie FUNAI?
Witam,
Jak w temacie: czy ktoś korzystał może z tego sklepu? Chciałabym kupić ich telewizor dziecku do pokoju, bo mają promocję (100zł taniej - zawsze coś). Nie mam czasu za bardzo na markety. Sami wiecie jak to wyglada, zwłaszcza teraz. Kazdy musi coś kupic na ostatnią chwilę
. Pytam, bo trochę się boję zawsze pierwszy raz kupować w nowym sklepie w sieci. Czy szybko dotrze, w jakim stanie itd. Dzięki za info!
Re: Co myślicie o e-sklepie FUNAI?
Konduktorka, zaraz zarejestrujesz się jako ktoś inny i odpowiesz sama sobie, że sklep jest SUPER. Znam te metody. 
-
Konduktorka
Czemu takie posty są od razu "atakowane"? Sam bym chciał wiedzieć coś więcej o tv Funai. Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do tożsamości danego konta to proponuję sprawdzić IP zamiast się czepiać.
Tv Funai?Trolejbus pisze:Czemu takie posty są od razu "atakowane"? Sam bym chciał wiedzieć coś więcej o tv Funai. Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do tożsamości danego konta to proponuję sprawdzić IP zamiast się czepiać.
Z IP nie wiem o co chodzi.
I nikt się nie czepia.
No to bardzo mi miło
Skoro już jest wątek o FUNAIU to proponuję poruszać tylko kwestie japońskiej marki a nie marketingowych przeszperów
Skoro już jest wątek o FUNAIU to proponuję poruszać tylko kwestie japońskiej marki a nie marketingowych przeszperów
No mi się cosik Funai nie sprawdza (dwie reklamacje) 
Miałam dwa telewizory tej firmy. Oba spisywały się bardzo dobrze