Dyskretna przesyłka
Dyskretna przesyłka
Czy ogólnie w sklepach internetowych jest praktykowane coś takiego jak dyskretna przesyłka? Od razu mówię, że nie chodzi mi o sklepy erotyczne
Jak np. chciałbym coś kupić dla żony na urodziny i żeby zapakować to w jakiś taki sposób, żeby nie było wiadomo, skąd jest przesyłka? Wiadomo, że dociekliwa żona sprawdzi przesyłkę, ale w niektórych przypadkach na pewno taki zakup mógłby wypalić 
-
onlineowiec
Re: Dyskretna przesyłka
To sprawa bezpośredniego dogadania z danym sklepem - jak mają dobre podejście do klienta, to nie powinno być z tym problemu 
Jeżeli zależałoby mi bardzo na dyskrecji, to chyba wybrałbym odbiór osobisty - za duże ryzyko 
Nie zawsze odbiór osobisty jest niemożliwy...krinpi pisze:Jeżeli zależałoby mi bardzo na dyskrecji, to chyba wybrałbym odbiór osobisty - za duże ryzyko
Ale można np. podać adres np. kolegi z pracy - wtedy żona nie przechwyci przesyłki
Ale najlepiej, jak kolega jest kawalerem, bo jeszcze jego żona może odebrać przesyłkę i pomyśleć, że to dla niej 
ale to trzeba uważać, jak się chce komuś prezent zrobić 
w końcu prezent się udał - podałem dane mojego brata
także wybrałem najmniej ryzykowne rozwiązanie 
Ale chyba z reguły internetowe sklepy erotyczne zachowuja dyskrecje i raczej nie ma się czego obawiać przy przesyłce. Jedyne co możemy zrobic to wybrać najkorzystniejszy cenowo produkt.
Zawsze możesz poprosić o dostawę paczki do miejsca pracy, a co odpowiedniego opakowania kwestia dogadania się ze sprzedawcą
Agencja Interaktywna PR Kreator.Tworzymy kampanie wizerunkowe dla firm w sieci. Specjalizujemy się w copywritingu, piszemy teksty reklamowe na strony www, ulotki i plakaty.Uruchomiliśmy także oprogramowanie dla sklepów internetowych-EpokSystem.pl
Oczywiście, że są dyskretne przesyłki.
Kwestia dogadania się ze sklepem. Oczywiście najlepiej zapytać o to przed dokonaniem zamówienia.
-
Zakupoholiczka
Zgadzam się z beti, nieraz z takiej przesyłki korzystałam.
No właśnie, najlepiej dogadać się wcześniej ze sklepem. Sklepy często mają paczki ze swoim logo. I co jak na przykład mąż dostanie przesyłkę dla żony z logo sklepu z bielizną, od razu żona się domyśli. 
dokładnie - to nie powinien być jakiś wielki problem dla sklepu. szczególnie dla takiego, któremu zależy na dobrych relacjach z klientami...wera pisze:No właśnie, najlepiej dogadać się wcześniej ze sklepem. Sklepy często mają paczki ze swoim logo. I co jak na przykład mąż dostanie przesyłkę dla żony z logo sklepu z bielizną, od razu żona się domyśli.
Jak klient zobaczy, że sklep idzie mu na rękę to jest duża szansa, że do niego powróci z następnymi zamówieniami 
-
Zakupoholiczka
TOM racja, a przygotowanie takiej dyskretnej przesyłki to chyba nie powinno być nic nadzwyczajnie trudnego dla sklepu internetowego.