nene sklep

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
Uzytkownik

nene sklep

Post autor: Uzytkownik »

Po raz pierwszy doświadczyłam totalnego braku profesjonalizmu i nieuczciwosci od sprzedajacego w Intenecie. Kupilam w Nene sklep biżuterię. Do póki nie zapłaciłam za towar wszystko było miło, pozniej juz tylko same nie przyjemności. Na maile sprzedajaca wogole nie odpowiadała, a gdy zadzwoniłam po 2 tygodniach od wpłaty, poiwedziała, że towar został wsyłany. Nie otzrymałam jednak przesyłki. Napisalam kolejnego maila. Pani napisala, że przejrzała historię i w systemie był status wysłane, a nie wyslano. Powiedziala, że wysle na przeprosiny prezent. Po 3 tygodniach odebralam przesylke, prezentu nie bylo, malo tego nie ten łancuszek ktory chcialam. Pisze do sprzedającej ze to pomylka i ze zwracam zakup, a ona, że nie przyjmuje zwrotów, poniewaz lancuszek był na "specjalne zamówienie". W dodatku posadzila mnie, o to, ze "pewnie nosilam łancuszek i ze mi sie znudzil, dlatego chce się wykrecic z zakupów". Żenujące! Tym bardziej, że przesyłke odebralam 22.11., a wysłałam 26.11., w dodatku piszac w dniu odebrania przesyłki, ze lancuszek jest nie taki jak zamawialam, wiec na logike biorąc-nie podoba mi sie. Liczne maile o zwrot gotówki nie przynisoly skutku, bo pani ciagle pisala o specjalnym zamowieniu dla mnie. Jest pazerną osoba, ktora za wszelka cene chce sie wzbogacic i nie umie przyznac sie do błedu. Mysle, że w ten sposob klienci beda rezygnowac z zakupów w jej sklepie, bo nikt nie da sie oszukac w czasach dużej swiadomości w prawie. Moja sprawa zajął się prawnik, wysłano Przedsadowe wezwanie do zapłaty, pewnie sprawa skoczy sie w sadzie, bo sprzedajaca jest osoba zawzieta i nieuczciwa. Odsylam wszystkich do opinii na Allegro, jest dużo sytuacji opisanych przez kupujących. Bardzo odradzam, za dużo nerwów o błahą i oczywistą sprawe trzeba z tą panią tracić.Nie warto!Tym bardziej, że jest mnostwo sprzedajacyh bizuterie o fachowym podejsciu i dobrych cenach.

ODPOWIEDZ