Zakupy AGD w internecie.

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
pisii35
Kontakt:

Re: Zakupy AGD w internecie.

Post autor: pisii35 »

zakupy agd w internecie są mega wygodne - nie dość, że taniej, to jeszcze dowiozą do domu, a nawet w cenie proponują montaż - przynajmniej tak miałam z pralką i zmywarką.

netman

Post autor: netman »

Zakupy AGD często wychodzą taniej i do tego z zazwyczaj z wniesieniem pod drzwi :wink:
Otwarty na współpracę,z wiedzą i pomysłami
ostatnia realizacja: http://www.bankier.comperialead.pl

Awatar użytkownika
kasias1980

Post autor: kasias1980 »

Już w kilku postach pisałam, że też zdecydowanie wolę zakupy przez Internet. Zazwyczaj wychodzi taniej, prościej, przyjemniej i bez wychodzenia z domu, co też bywa zaletą ;)Sklepów internetowych jest dużo, więc trzeba mimo wszystko uważać na oszustów.
Osobiście kilkukrotnie kupowałam sprzęty AGD dla siebie i rodziców przez Internet i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się rozczarować, czy otrzymać coś innego, niż zamawiałam. Nie miałam też kłopotów z kontaktem i ogólnie jestem zadowolona. Jeśli nadal poszukujesz czegoś sprawdzonego to http://www.fotohrabia.pl zdecydowanie.
Z innych stron nie miałam przyjemności niczego zamawiać, ale może to się kiedyś zmieni. Póki co, warto trzymać sie sprawdzonych metod. ;)

Awatar użytkownika
To_masz

Post autor: To_masz »

Ja też jestem za zakupami w necie, choć wielokrotnie nacinałem się na naciągaczy i oszustów. Mimo wszystko nie chce mi się biegać po sklepach, bo jestem na to po prostu zbyt leniwy. Korzystałem z wielu sklepów i na pewno lista tych, na których się "przejechałem" jest trzy razy dłuższa, niż tych, z których jestem zadowolony. Ostatni zakup zmywarki, kuchenki i lodówki zrobiłem w sklepie www.17dni.pl i cóż mogę napisać? -WSZYSTKO OK. Pierwsza rozmowa telefoniczna- bez zarzutów, złożenie zamówienia, okres oczekiwania, wreszcie transport i odbiór. Wszystko przebiegało dokładnie tak, jak powinno było przebiegać. Ceny korzystne, obsługa fachowa,która zna się na rzeczy. Wszystko wypisane w punktach w regulaminie. Dostarczenie przesyłki w terminie podanym na początku.To chyba wszystkie ważne elementy, które składają się wedle mnie na pozytywną ocenę jakiegoś sklepu. Oby wszystkie sklepy internetowe przestrzegały tych zasad, to nie byłoby tylu ludzi "nabitych w butelkę". A wtedy myślę, że wzrósłby jeszcze bardziej procent ludzi, którzy zamawiają internetowo produkty.

FC_pl

Post autor: FC_pl »

A moje zdanie na temat internetowych zakupów jest jak najbardziej pozytywne. Wystarczy tylko czytać opinie,oraz zwracać uwagę na szereg szczegółów jak przesyłka,cena czy opinie.

rivianna

Post autor: rivianna »

Moje też jak najbardziej pozytywne, niedawno siostra kupiła lodówkę GB-7138A2XZ tę z dwukolorowej stali w sklepie internetowym i trafiło się jej bardzo dobrze, panowie nawet do domu wnieśli towar.

mikka_24

Post autor: mikka_24 »

Dobry wybór, zwłaszcza, że ma dobry system No Frost, który działa zarówno w chłodziarce jak i zamrażalce. Poza tym to zamontowali w niej kompresor linearny, żeby była jeszcze bardziej energooszczędna i cicha.

FC_pl

Post autor: FC_pl »

Na samej lodówce już się nie znam,ale niech dobrze służy:) Poza tym po tych wszystkich opiniach można już stwierdzić,że naprawdę zakupy zarówno AGD jak i RTV przez internet to nic strasznego,polecam :)

PolaRaksa

Post autor: PolaRaksa »

Pewnie, ze warto, sprzetu nie trzeba przymierzać, zazwyczaj wystarczy zdjęcie i dobry opis, wieć nie ma się czego bać.

Awatar użytkownika
sophy

Post autor: sophy »

zdecydowanie zakupy w sieci to jest to - kupowałam tak zmywarkę, pralkę i lodówkę :) wszystko super sprawnie i bez problemów :)

aleksandrak

Post autor: aleksandrak »

UWAGA !!!!! na sklepy 17dni i fotohrabia. OSZUŚCI. Proszę sprawdzić na innych stronach z opiniami tutaj ktoś odstawia propagandę...

czarnalulka

Post autor: czarnalulka »

bombel pisze:Mam pytanie, czy odważylibyście się kupować sprzęt AGD w sieci? Aktualnie myślę o przyszłym wyposażeniu kuchni w czajnik, krajalnice, i inne tego typu drobiazgi... Stąd moje pytanie, czy myślicie, że mogę liczyć na uczciwość sklepu internetowego? Czy sprzęt otrzymam w dobrym stanie? Jakoś nie mogę się przekonać do zakupów w sieci, choć namawia mnie koleżanka. Zmusza mnie do tego brak czasu na zakupy, no i ta wygoda...

Oczywiście, jeżeli tylko można mniej zapłącić

lazania

Post autor: lazania »

Jeżeli jest taniej, to taka opcja jak najbardziej do mnie przemawia.

Marta30
Kontakt:

Post autor: Marta30 »

Sklep Agito posiada ciekawą opcję zakupów. Można wykupić coś w rodzaju dodatkowego ubezpieczenia. Kosztuje ok 15 zł i pozwala między innymi na zwrot jeśli już po rozpakowaniu okaże się, że sprzęt posiada wady. W przypadku uszkodzenia w czasie gwarancji wysyłka realizowana jest na koszt sklepu.

Awatar użytkownika
c2h5oh

Post autor: c2h5oh »

Marta30 pisze:Sklep Agito posiada ciekawą opcję zakupów. Można wykupić coś w rodzaju dodatkowego ubezpieczenia. Kosztuje ok 15 zł i pozwala między innymi na zwrot jeśli już po rozpakowaniu okaże się, że sprzęt posiada wady. W przypadku uszkodzenia w czasie gwarancji wysyłka realizowana jest na koszt sklepu.
Akurat to sklep musi robić i tak, bo wynika to z obowiązujących przepisów.

ODPOWIEDZ