komputer-owo.com - UWAGA!!!
Re: komputer-owo.com - UWAGA!!!
Witam wszystkich, tak się składa, że to moje dane osobowe. Andrzej Malik wielokrotnie straszył mnie umieszczeniem ich w internecie, ale jakoś nie raczył poinformować mnie gdzie i kiedy to nastąpi, stąd nie mogłem od razu zareagować na te pomówienia. Nie mam nic wspólnego z rafinello55 ani pozostałymi nickami z tego wątku.
Ten niby pozew jest najprawdopodobniej fałszywy, ale to bez znaczenia, jego prawdziwym celem nie jest żadna sprawa (bo tą by przegrał) ani rzeczywista tożsamość rafinello55 czy innych użytkowników, ale zastraszenie mnie przed sprawą karną przeciwko niemu, w której jestem świadkiem.
Ten niby pozew jest najprawdopodobniej fałszywy, ale to bez znaczenia, jego prawdziwym celem nie jest żadna sprawa (bo tą by przegrał) ani rzeczywista tożsamość rafinello55 czy innych użytkowników, ale zastraszenie mnie przed sprawą karną przeciwko niemu, w której jestem świadkiem.
Uderzyć w stół a świadek vel rafinello55 się odezwie. A pozew jest prawdziwy co można sprawdzić w Sądzie Rejonowym w Wałbrzychu.
Święta racja! Wystarczyło tylko do mnie powydzwaniać kilka dni, postraszyć, uparcie nazywać rafinello, przesłać mi pierwszą stronę rzekomego pozwu, zagrozić umieszczeniem w internecie moich danych, rzeczywiście je umieścić razem z tym pozwem, pomówić kilka razy i proszę! Już się pojawiłem! Jak niewiele trzeba!hejtstop pisze:Uderzyć w stół
Z drugiej strony ludzie muszą AŻ wrzucić ostrzeżenie przed podejrzanym sklepem internetowym, żeby do pojawienia się Ryśka zostało 3...2...1... Za każdym razem! Niewiarygodne!
hejtstop oczywiście też jest zupełnie przypadkowym użytkownikiem i przypadkowo miał akurat plik z pozwem na dysku.
do świadek; oj zabolało i nadal boli. Ale jak się szkodzi się innym to wówczas jakoś żadna refleksja nie pojawia się! Jeśli uważa osoba, że skan dokumentu pozwu jest spreparowany to niech osoba złoży pozew na mocy tego samego art. 212 kk do sądu i opublikuje go. Wówczas każdy czytający będzie mógł ocenić kto podaje prawdę. A póki co jest osoba tak samo "wiarygodna" jak 3-dolarówka w kolorze lila-róż.
Tak pan pisał jeszcze w październiku, to już ostatnia zmiana, czy za miesiąc będzie pan rzucał innym nazwiskiem?Panie tomidj20 vel rafinello 55 a tak naprawdę Panie Partyński
Później tak:
Teraz do mnie:Zabolało Panie Partyński....A zaboli jeszcze bardziej.
oj zabolało i nadal boli
Jak to się ma w skali wiarygodności, mniej czy bardziej wiarygodna niż sklep z adresem w wirtualnym biurze?"wiarygodna" jak 3-dolarówka w kolorze lila-róż
Na szczęście wachlarz dostępnych rozwiązań jest znacznie szerszy niż art. 212. Dziękuję, nie potrzebuję podpowiedzi.niech osoba złoży pozew na mocy tego samego art. 212 kk do sądu i opublikuje go
Samym pozwem? Przekonam wyrokami. Chociaż i tak nie muszę przekonywać, większość z czytających nie trafiła tutaj przypadkowo tylko po przejściach z którymś z wymienionych przez rafinello sklepów.Wówczas każdy czytający będzie mógł ocenić kto podaje prawdę
Co prawda nie interesowałem się od dłuższego czasu tematem, ale zostałem wywołany przez hejtstop do tablicy i muszę odrobić pracę domową, na początek takie informacje:
Do świadek; Łatwo Pana sprowokować Panie Przedwojewski. Przypominamy,że każdy kolejny wpis (hejt) stanowi dowód w sądzie przeciwko Panu. "wiselia_com" mówi to Panu coś? Dla nie wtajemniczonych to kolejny nik naszego "bohatera" na innych forach.
Przedwojewski pod nikiem wiselia_com wykończył wszystkie sklepy które wymienia powyżej a na ich właścicieli składał donosy do prokuratury lub podjudzał innych,żeby takie donosy składali. A wszystko dla paru groszy, które zapłaciła mu nieuczciwa konkurencja tych sklepów. Może ci którzy tak bezkrytycznie dają wiarę temu hochsztaplerowi zastanowią się ilu takich "Przedwojewskich" szaleje w necie i ilu przedsiębiorcom zniszczyli kariery. A może do przekonania trafi fakt, że ceny w e-sklepach mogły by być dużo niższe gdyby konkurencja nie była zależna od takich osobników jak Przedwojewski!!! Wiedzę na ten temat zdobyła pracująca dla nas wywiadownia gospodarcza, będzie ona świadczyła na naszą rzecz w sądzie.
Ooo, widzę, że samo wspomnienie o nr konta - czymś co wiarygodny sklep internetowy umieszcza na swojej stronie obok NIPu i adresu, wywołał jakieś niepohamowane emocje i kolejne, coraz poważniejsze pomówienia. Niedługo się okaże, że zabiłem też Kennedy'ego...
Tu znajdziecie post użytkownika który podał nr konta sklepu fleszpix/firmy Reflex:
http://sklepolandia.pl/forum-dyskusyjne ... &start=105
i takie same wściekłe ataki Ryśka na wszystko i wszystkich. Porównajcie sobie z kontem na które przelaliście pieniądze. Polecam lekturę całego wątku, tam też aż roi się od "klonów", "płatnych hejterów nieuczciwej konkurencji", "hochsztaplerów" i pozwów. Taka taktyka, aż szkoda gadać.
W ogóle to najlepiej pozwolić Ryśkowi ośmieszyć się samemu, raz jest klientem sklepu fleszpix (Reflex LLC), a raz jej przedstawicielem:
Tu znajdziecie post użytkownika który podał nr konta sklepu fleszpix/firmy Reflex:
http://sklepolandia.pl/forum-dyskusyjne ... &start=105
i takie same wściekłe ataki Ryśka na wszystko i wszystkich. Porównajcie sobie z kontem na które przelaliście pieniądze. Polecam lekturę całego wątku, tam też aż roi się od "klonów", "płatnych hejterów nieuczciwej konkurencji", "hochsztaplerów" i pozwów. Taka taktyka, aż szkoda gadać.
W ogóle to najlepiej pozwolić Ryśkowi ośmieszyć się samemu, raz jest klientem sklepu fleszpix (Reflex LLC), a raz jej przedstawicielem:
źródło: http://sklepolandia.pl/forum-dyskusyjne ... 9&start=15Rysiek pisze:Nie zauważyliście cwaniaczki heitujące za pieniądze Komputronika (dziadowska firma zwalczająca konkurencje przy pomocy przekupnych kanalii typu "gugagap czy "totem"), że ci których niszczycie nie zniżają się do waszego poziomu i nie polemizują z wami w tym miejscu. Ja, mimo Waszych sugestii, nie reprezentuję interesów tych, których szkalujecie. Po prostu zdarzyło mi się być klientem fleszpixu. Doskonale mnie obsłużyli i gdy przeczytałem co wypisujecie zdecydowałem włączyć się w dyskusję. Ponieważ za to co robicie bierzecie pieniądze więc trafianie do waszych sumienii nie ma sensu. Wierzę jednak, że każdy inteligentny człowiek czytający to co tutaj wypisujecie potrafi rzetelnie ocenić kim tak naprawdę jesteście.
źródło: http://sklepolandia.pl/forum-dyskusyjne ... f=8&t=2271Rysiek pisze:Po kontakcie z właścicielami sklepu etanto.pl dowiedzieliśmy się,że otrzymał Pan zwrot swoich pieniędzy o czym poinformowaliśmy pana w rozmowie telefonicznej. Ponieważ obiecał pan usunąć ten wpis i nie dotrzymał słowa mając pańskie dane możemy z czystym sumieniem nazwać pana HOCHSZTAPLEREM I NACIĄGACZEM. Jednocześnie dementujemy pańskie informacje jakoby jesteśmy następcami etanto czy ATT_Partners. W tym celu podajemy link do strony z naszymi danymi rejestrowymi http://wyoming.intercreditreport.com/co ... -000682893. Gdyby ukaranie pana dało coś do myślenia podobnym kanaliom jak pan to może rozważylibyśmy pozew jednak nie wierzymy w to więc póki co może pan odetchnąć. Jednak gdyby wpadł pan na pomysł dalszego szkodzenia innym to wrócimy do tematu.
Reflex LLC
do świadek; to nasz ostatni wpis, dalej będzie osoba polemizować ze sobą lub podobnymi do niej. Wiemy,że interakcja powoduje wzrost pozycji tego szamba w necie. Wyrok sądu w Pańskiej sprawie Panie Marcinie Przedwojewski w swoim czasie opublikujemy w bardzo prestiżowym i eksponowanym miejscu, ku przestrodze innych kanalii.
Niestety ale komputer-owo.com to nic innego jak jawne oszustwo- próbując dowiedzieć się o numer przesyłki Pan prosi o maila ponieważ przez telefon nie udzieli takiej informacji. Po kolejnych próbach połączenia nie odbiera lub odrzuca. Towaru jak nie było, tak nie ma!
Mnie się cierpliwość skończyła. Oczywiście, za chwilę otrzymacie ode mnie pismo o ostateczne wydanie towaru lub zwrot pieniędzy w wyznaczonym terminie, gdy i to nie pomoże idę z tym na Policję i powołam się na dwa artykuły z KK, czyli oszustwo oraz przywłaszczenie mienia, zobaczymy kto wtedy będzie miał problem. Wszystkie maile, konta, telefony oraz inne przekażę im z czystą i nieskrywaną przyjemnością- aha jeszcze jedno mój telefon nagrywał rozmowy.
WSZYSTKIM ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE INTERNETOWYM- MNIE OSZUKALI NA 1300 ZŁ, UNIKAJCIE DZIADOSTWA.
KOMPUTER-OWO.COM = OSZUSTWO!!!
Mnie się cierpliwość skończyła. Oczywiście, za chwilę otrzymacie ode mnie pismo o ostateczne wydanie towaru lub zwrot pieniędzy w wyznaczonym terminie, gdy i to nie pomoże idę z tym na Policję i powołam się na dwa artykuły z KK, czyli oszustwo oraz przywłaszczenie mienia, zobaczymy kto wtedy będzie miał problem. Wszystkie maile, konta, telefony oraz inne przekażę im z czystą i nieskrywaną przyjemnością- aha jeszcze jedno mój telefon nagrywał rozmowy.
WSZYSTKIM ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE INTERNETOWYM- MNIE OSZUKALI NA 1300 ZŁ, UNIKAJCIE DZIADOSTWA.
KOMPUTER-OWO.COM = OSZUSTWO!!!
do motyl7; przedstaw się kolego/koleżanko (nazwisko imię nr telefonu), w przeciwnym razie uznamy, że to kolejny klon hejtera szalejącego powyżej.
Nie wiem od kiedy jesteśmy na "ty" to po pierwsze, po drugie nie będę ujawniać swoich danych osobistych w internecie na forum, a po trzecie dzisiaj upływa Państwa termin na zwrot pieniędzy (proszę odkopać maila na kwotę trochę mniejszą niż 1300 zł)- towar to ekspres do kawy. Brak wpływu na konto lub potwierdzenia przelewu w dniu dzisiejszym jest dla mnie jednoznaczny z udaniem się na komisariat Policji i zrealizowaniem tego co napisałem wcześniej. Tyle w temacie "hejtera", a raczej oszukanego klienta.
do motyl7; nic nowego w aspekcie wyjaśnienia czy jest kolega/koleżanka (obiegowy zwrot grzecznościowy) hejterem zmieniającym jedynie"ksywki" czy nie, nie wniósł/a. Potwierdził/a tylko tezę o braku wiarygodności Twoich wpisów.
Nadal oczekujemy podania danych personalnych i kontaktu telefonicznego!!
Nadal oczekujemy podania danych personalnych i kontaktu telefonicznego!!
Jedyne co mogę otwarcie podać to nr zamówienia-70700181.Wielokrotnie podjęte próby rozmowy (przesłanych maili) o zwrot pieniędzy czy wysyłkę towaru okazały się nieskuteczne, więc w myśl tego co zostało napisane w mailach oraz tutaj na forum, dzisiaj po południu udajemy się na komisariat Policji. Ani towaru, potwierdzenia przelewu ani czegokolwiek ze strony sprzedającego. Przykre ale prawdziwe.
do motyl7; a imienia nazwiska i numeru telefonu jak nie było tak nie ma!