Gdzie dostanę meble do salonu

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
JoannaM

Gdzie dostanę meble do salonu

Post autor: JoannaM »

Witam,
Przymierzam się do zakupów meblościanki. W internecie jest sporo skepów, w których można takie znaleźc, jednak mam pewne obawy co do realizacji zamówień i jakości towaru. O pomoc proszę osoby, które mają doświadczenei w takich zakupach i mogą polecić sprawdzony sklep. :)

AgaKowal

Re: Gdzie dostanę meble do salonu

Post autor: AgaKowal »

Moja droga, w każdym sklepie meblowym, a w internecie jest tego multum, również allegro tym zawalon. Jednak jeżeli chcesz tanio to proponuję http://sklepmeble.com.pl - sprawdzony przezemnie oraz tani :D

lazania

Post autor: lazania »

A nie wolisz zobaczyć sobie takich mebli na żywo? Bałabym się kupować meble przez internet, bo ich zwrot nie jest potem wcale taką bułką z masłem.

Lucy90

Post autor: Lucy90 »

Ja mam z Ikei.

spelen
Kontakt:

Post autor: spelen »

Poszukaj na urkodrewna.pl - mają tam dość solidne meble z drewna.

AgaKowal

Post autor: AgaKowal »

Ostatnio odkryłam sklep z meblami wypoczynkowymi, który mogę polecić z kilku względów:
obsługa jest kompetentna, Pani odbierająca telefon jest dobrze zorientowana w tym co oeruje i potraafi doradzić,
duży wybór mebli, jest w czym wybierać,
terminowa realizacja, jak powiedzieli tak był na narożnik czekałam 4 tygodnie (ostatnio w jednym ze skelpów, chyba sofa... coś tam ludzie czekali od Bożego Narodzenia do tej pory, i wpłacili pełne kwoty, że niby to miało przyśpieszyć.
tak że polecam - ja jestem obecnie posiadaczką narożnika Orfeusz - http://solpol-meble.com.pl/narozniki/na ... -maxi.html

tosia08
Kontakt:

Post autor: tosia08 »

Noo meble chyba lepiej zobaczyć, dotknąć, sprawdzić, pootwierać szafki, porozkładać (jeżeli jest taka potrzeba). Wolałabym na Twoim miejscu wybrać się do sklepów meblowych w Twojej okolicy dajmy na to w zasięgu 10 km (zależy jakie masz możliwości) :)

alexx

Post autor: alexx »

Ja kupiłem kanapy i fotele w sklepie stacjonarnym, teraz w sklepie internetowym znalazłem zestaw, który idealnie pasowałby do tych mebli http://www.batdom.pl/ze,0,119/zestaw-zt94.ehtml. Czy kupowaliście coś w tym sklepie?

Irma

Post autor: Irma »

Ja idę jutro się porozglądać za meblami, w necie też mam już upatrzone, zobaczę które będą ładniejsze.

Anna111

Post autor: Anna111 »

Witam . ja uwielbiam meble w stylu indyjskim np. z palisandra , tworzą niesamowity klimat i są na lata. Można znaleźć w internecie.

Tramper87

Post autor: Tramper87 »

Tak czytam i się czasami zastanawiam, po co pisać posty typu "Po co kupować w internecie, ja tam wolę dotknąć, zobaczyć, itp". Cóż, taki zwrot można przypisać do każdego artykułu kupowanego w internecie. To jest własnie minus zakupów internetowych.

Co do tematu. Jeśli rzeczywiście szukasz zakupów online, to wszyscy duzi sprzedawcy prowadza chyba taką sprzedaż. U nas Ikea uchodzi za sklep ekskluzywny, i trochę w tym prawdy przy naszych zarobkach. Na zachodzie to meble dla studentów.

Gdy szukam mebli zaglądam też do Jysk, szczególnie z gazetką promocyjną w rece.

Osobno, nigdy nie korzystałem, ale wiem że w mojej miejscowości jest tani stolarz. No ale nie sądzę, żeby miał być tańszy od mebli ze sklejki.

ODPOWIEDZ