Przymierzam się do zakupów meblościanki. W internecie jest sporo skepów, w których można takie znaleźc, jednak mam pewne obawy co do realizacji zamówień i jakości towaru. O pomoc proszę osoby, które mają doświadczenei w takich zakupach i mogą polecić sprawdzony sklep.
Gdzie dostanę meble do salonu
Gdzie dostanę meble do salonu
Witam,
Przymierzam się do zakupów meblościanki. W internecie jest sporo skepów, w których można takie znaleźc, jednak mam pewne obawy co do realizacji zamówień i jakości towaru. O pomoc proszę osoby, które mają doświadczenei w takich zakupach i mogą polecić sprawdzony sklep.
Re: Gdzie dostanę meble do salonu
Moja droga, w każdym sklepie meblowym, a w internecie jest tego multum, również allegro tym zawalon. Jednak jeżeli chcesz tanio to proponuję http://sklepmeble.com.pl - sprawdzony przezemnie oraz tani 
A nie wolisz zobaczyć sobie takich mebli na żywo? Bałabym się kupować meble przez internet, bo ich zwrot nie jest potem wcale taką bułką z masłem.
Ja mam z Ikei.
Poszukaj na urkodrewna.pl - mają tam dość solidne meble z drewna.
Ostatnio odkryłam sklep z meblami wypoczynkowymi, który mogę polecić z kilku względów:
obsługa jest kompetentna, Pani odbierająca telefon jest dobrze zorientowana w tym co oeruje i potraafi doradzić,
duży wybór mebli, jest w czym wybierać,
terminowa realizacja, jak powiedzieli tak był na narożnik czekałam 4 tygodnie (ostatnio w jednym ze skelpów, chyba sofa... coś tam ludzie czekali od Bożego Narodzenia do tej pory, i wpłacili pełne kwoty, że niby to miało przyśpieszyć.
tak że polecam - ja jestem obecnie posiadaczką narożnika Orfeusz - http://solpol-meble.com.pl/narozniki/na ... -maxi.html
obsługa jest kompetentna, Pani odbierająca telefon jest dobrze zorientowana w tym co oeruje i potraafi doradzić,
duży wybór mebli, jest w czym wybierać,
terminowa realizacja, jak powiedzieli tak był na narożnik czekałam 4 tygodnie (ostatnio w jednym ze skelpów, chyba sofa... coś tam ludzie czekali od Bożego Narodzenia do tej pory, i wpłacili pełne kwoty, że niby to miało przyśpieszyć.
tak że polecam - ja jestem obecnie posiadaczką narożnika Orfeusz - http://solpol-meble.com.pl/narozniki/na ... -maxi.html
Noo meble chyba lepiej zobaczyć, dotknąć, sprawdzić, pootwierać szafki, porozkładać (jeżeli jest taka potrzeba). Wolałabym na Twoim miejscu wybrać się do sklepów meblowych w Twojej okolicy dajmy na to w zasięgu 10 km (zależy jakie masz możliwości) 
Ja kupiłem kanapy i fotele w sklepie stacjonarnym, teraz w sklepie internetowym znalazłem zestaw, który idealnie pasowałby do tych mebli http://www.batdom.pl/ze,0,119/zestaw-zt94.ehtml. Czy kupowaliście coś w tym sklepie?
Ja idę jutro się porozglądać za meblami, w necie też mam już upatrzone, zobaczę które będą ładniejsze.
Witam . ja uwielbiam meble w stylu indyjskim np. z palisandra , tworzą niesamowity klimat i są na lata. Można znaleźć w internecie.
Tak czytam i się czasami zastanawiam, po co pisać posty typu "Po co kupować w internecie, ja tam wolę dotknąć, zobaczyć, itp". Cóż, taki zwrot można przypisać do każdego artykułu kupowanego w internecie. To jest własnie minus zakupów internetowych.
Co do tematu. Jeśli rzeczywiście szukasz zakupów online, to wszyscy duzi sprzedawcy prowadza chyba taką sprzedaż. U nas Ikea uchodzi za sklep ekskluzywny, i trochę w tym prawdy przy naszych zarobkach. Na zachodzie to meble dla studentów.
Gdy szukam mebli zaglądam też do Jysk, szczególnie z gazetką promocyjną w rece.
Osobno, nigdy nie korzystałem, ale wiem że w mojej miejscowości jest tani stolarz. No ale nie sądzę, żeby miał być tańszy od mebli ze sklejki.
Co do tematu. Jeśli rzeczywiście szukasz zakupów online, to wszyscy duzi sprzedawcy prowadza chyba taką sprzedaż. U nas Ikea uchodzi za sklep ekskluzywny, i trochę w tym prawdy przy naszych zarobkach. Na zachodzie to meble dla studentów.
Gdy szukam mebli zaglądam też do Jysk, szczególnie z gazetką promocyjną w rece.
Osobno, nigdy nie korzystałem, ale wiem że w mojej miejscowości jest tani stolarz. No ale nie sądzę, żeby miał być tańszy od mebli ze sklejki.