Czy rozpoczęliście już zakupy świąteczne?
Czy rozpoczęliście już zakupy świąteczne?
Czy rozpoczęliście już zakupy świąteczne? Zastanawiam się, czy to już ten czas. 
Re: Czy rozpoczęliście już zakupy świąteczne?
Dopiero połowa listopada to na pewno jeszcze nie ten czas ;P
Ja zaczynam średnio zawsze na początku grudnia.
Ja zaczynam średnio zawsze na początku grudnia.
Szablony aukcji allegro - Dodatki do aukcji
Jeszcze nie...nie lubię tej całej bieganiny za prezentami w tłumie innych zakupowiczów...w tym roku wszystkie prezenty zamierzam kupić drogą internetowa:D
Agencja Interaktywna PR Kreator.Tworzymy kampanie wizerunkowe dla firm w sieci. Specjalizujemy się w copywritingu, piszemy teksty reklamowe na strony www, ulotki i plakaty.Uruchomiliśmy także oprogramowanie dla sklepów internetowych-EpokSystem.pl
Ja też na pewno kupię kilka rzeczy online.
Tylko nie mogę sobie tego zostawić na ostatnią chwilę tak, jak w zeszłym roku...
Potem tylko są stresy - czy przesyłka dojdzie na czas czy nie. Wiadomo, jak Poczta Polska działa w okresie świątecznym.
Tylko nie mogę sobie tego zostawić na ostatnią chwilę tak, jak w zeszłym roku...
Potem tylko są stresy - czy przesyłka dojdzie na czas czy nie. Wiadomo, jak Poczta Polska działa w okresie świątecznym.
Wiem jedno - na pewno NIE SKORZYSTAM z usług poczty w tym okresie. Szkoda się denerwować.
Na pewno będą spore opóźnienia a najgorsze jest to, że np. mogą zgubić paczkę....
Na pewno będą spore opóźnienia a najgorsze jest to, że np. mogą zgubić paczkę....
Ja już powoli zaczynam się zastanawiać, co kupić najbliższym. 
-
krzysiek87
Ja zacznę coś na początku grudnia kupować. Ale jeszcze nie mam pomysłu