Sklep z komputerami
Sklep z komputerami
Witam, chciałam sobie kupić laptopa. Znalazłam go najtaniej w Internecie, a mianowicie na kuplaptopa.pl i teraz zastanawiam się czy warto kupować w takich sklepach? ?Nigdy nie korzystałam ze sklepów internetowych tego typu. Czytałam trochę opinii na temat tego sklepu i większość jest pozytywnych, ale jednak trochę się boję. Pewnie będę chciała żeby mi wysłali, bo raczej nie odbiorę go osobiście. Czy często zdarzają się uszkodzenia przy wysyłkach? Piszcie co wiecie na ten temat.Dzięki.
Re: Sklep z komputerami
Jak masz tak przeżywać, to lepiej nigdy nie kupuj przez internet;) Zawsze z towaru możesz zrezygnować i odesłać masz na to kilka dni, ale jakby co to jeszcze powinnaś się w tej sprawie porozumieć ze sklepem;)
Ja przez internet kupiłam kamerę za 2500 tys i naprawdę jestem bardzo z niej zadowolona. Przelałam pieniądze i kamerka po tygodniu była;) Pozdrawiam i odwagi życzę
[url=http://systemy_erp.republika.pl/]systemy erp[/url]
Dla mnie zakupy przez internet są na porządku dziennym 
W pobliżu nie mam żadnych sensownych sklepów z dobrymi cenami - sprzętu rtv/agd czy też ubrań/butów.
Jeśli chodzi o sprzęt to naprawdę warto kupować online - cena jest zdecydowanie niższa. Co do uszkodzeń to ja jeszcze nie miałem z tym do czynienia.
W sklepie internetowym kupowałem komputer, dwa monitory, dwie drukarki, urządzenie wielofunkcyjne, laptoka
i aparat fotograficzny (lustrzankę) - najbardziej bałem się o uszkodzenie lustrzanki ze względu na delikatny mechanizm .. ale wszystko było zapakowane odpowiednio + nalepka "OSTROŻNIE" - do tego wysyłka kurierem bo pocztą polską to można książki w twardej okładce wysyłać i ubrania ;].
Co do problemów z transakcjami to jeszcze nie miałem - może jedno opóźnienie ale bez problemu poszło - dodam że zdarzyło mi się kupić w jednym sklepie oprogramowanie + monitor za prawie 15tyś (płatne z góry - przelewem) i wszystko odbyło się bez problemu.
Ze sklepami internetowymi jest tak samo jak z normalnymi ... może się zdarzyć, że trafisz na nieuczciwego sprzedawcę lub ktoś wciśnie Ci jakiś trefny sprzęt.
W pobliżu nie mam żadnych sensownych sklepów z dobrymi cenami - sprzętu rtv/agd czy też ubrań/butów.
Jeśli chodzi o sprzęt to naprawdę warto kupować online - cena jest zdecydowanie niższa. Co do uszkodzeń to ja jeszcze nie miałem z tym do czynienia.
W sklepie internetowym kupowałem komputer, dwa monitory, dwie drukarki, urządzenie wielofunkcyjne, laptoka
Co do problemów z transakcjami to jeszcze nie miałem - może jedno opóźnienie ale bez problemu poszło - dodam że zdarzyło mi się kupić w jednym sklepie oprogramowanie + monitor za prawie 15tyś (płatne z góry - przelewem) i wszystko odbyło się bez problemu.
Ze sklepami internetowymi jest tak samo jak z normalnymi ... może się zdarzyć, że trafisz na nieuczciwego sprzedawcę lub ktoś wciśnie Ci jakiś trefny sprzęt.
Moja firma kupuje sprzęt przez internet, jeszcze nigdy nie zdarzyło się abyśmy zostali oszukani albo coś było nie tak. Mamy zaufany sklep, gdzie robimy zakupy, to pewnie też ma wpływ na jakość obsługi i usług.