gdzie kupujecie sztuczną biżuterię?
gdzie kupujecie sztuczną biżuterię?
Chciałabym kupić kilka rzeczy, jakieś wisiorki na prezent i torebkę dla siebie i dla siostry, co sądzicie o sklepie wspanialabizuteria.pl?
Czy ktoś z Was u nich kupował? Jaką jakość produktów mają?
Czy ktoś z Was u nich kupował? Jaką jakość produktów mają?
Re: gdzie kupujecie sztuczną biżuterię?
Przy cenach rzędu 2-3 zł cudów bym się nie spodziewał.
no oczywiście cudów się nie spodziewam, ale znam inne hurtownie w których zaopatrują się sklepiki i w tych sklepikach ten sam towar ma marżę kilkaset procent... zamówię i napiszę Ci jak to wyszło.
Możesz też rozejrzeć się w sklepie planetap.pl mają dosyć szeroki asortyment
zamówiłam na wspanialabizuteria.pl i nie żałuję. Paczka przyszła po 2 dniach, wszystko porządnie zapakowane, całe, no i wygląda sto razy lepiej niż na ich zdjęciach !
Polecam !
Polecam !
Biżuterię kupuję zazwyczaj jednak w sklepach stacjonarnych. Wolę ją sobie obejrzeć zanim się na coś zdecyduję.
Ja kupuję na: www.kuzniasrebra.pl. Przeważnie zawieszki o różnej kolorystyce ponieważ mam masę różnokolorowych bluzeczek do pracy i ciekawie się komponują z nimi. Ceny są przystępne, wzory niepowtarzalne, polecam każdemu szczególnie teraz gdy zbliża się czas prezentów.
Ja również cudów bym się nie spodziewał kupując rzeczy po kilka złotych. Nie lepiej kupić coś z średniej półki w normalnym sklepie? Ostatnio kupiłem, dla siebie bransoletkę za 38 zł i ma elementy srebrne i wygląda bardzo fajnie.
Hej, ja tam noszę bżuterię sztuczną, dzięki temu że jest tania nigdy nie noszę tego samego:) ja kupuję na http://www.modatotu.pl i jestem bardzo zadowolona 
Ja też uważam,że lepiej dać trochę więcej, ale mieć niepowtarzalna biżuterię, niż milion średniej jakości rzeczy. Lubię handmade, często kupuję na lokalnych bazarkach, ale takie są tylko od święta w mojej miejscowości. Mam swój ulubiony sklep z biżuterią w internecie: ekoala.pink. Mają naprawdę niepowtarzalne rzeczy w dobrej cenie. Teraz jest jeszcze kod na 15% zniżki na ich funpage'u na hasło "zabłyśnij w maju!" więc w ogóle można poszaleć:)
Najlepsza jest biżuteria ze złota i srebra. Sztuczna jakoś mnie nie przekonuje.
Też nie mam takiej.
Dlaczego nie sztuczna, moim zdaniem też jest piękna. Jeżeli nie obwiesimy się nią przesadnie może być eleganckim dodatkiem do stroju codziennego i nie tylko. Nie stronię od takiej biżuterii, wprost przeciwnie mam jej bogatą kolekcję w szkatułce. Często mi się trafia zaciekawienie u koleżanek skąd mam takie fajne kolczyki czy naszyjnik, odpowiadając nie wstydzę się powiedzieć, że to nie jest prawdziwa biżuteria, i że kosztowała niewiele. A co do sklepów to mam ich kilka, ale najczęściej przeze mnie odwiedzanym jest sklep Edibazzar . Zawsze mają coś atrakcyjnego do zaoferowania w dobrej jakości i naprawdę jest w czym wybrać. Teraz zamówiłam sobie nowy komplet tak żeby mieć coś nowego na najbliższe wyjścia.
Możecie tez rzucić okiem u nas na mzakupy.com - mamy ogromną bazę promocji z różnych sklepów, więc łatwo będzie coś wybrać 
-
Basiapogoda
Hej! Czy macie do polecenia polskie marki, które mają w ofercie złote nausznice? Przejrzałam sporo mniejszych i większych marek - w większości oferują srebrne albo pozłacane, a zależy mi, żeby były właśnie złote.
Interesują mnie głównie minimalistyczne, delikatne projekty, ale chętnie obejrzę wszystko
Ogolnie spodobły mi się nausznice w sklepie https://lian-art.pl/ Może ktoś coś u nich zamawiał?
Interesują mnie głównie minimalistyczne, delikatne projekty, ale chętnie obejrzę wszystko
Ogolnie spodobły mi się nausznice w sklepie https://lian-art.pl/ Może ktoś coś u nich zamawiał?