telewizorsmart.com - UWAGA!!!

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
Rysiek

Re: telewizorsmart.com - UWAGA!!!

Post autor: Rysiek »

do świadek; to,że wymienione przez hejtstop nazwisko Przedwojewski jest twoim wprost wynika z kontekstu twojego powyższego wpisu. To zaś,że grupa Hejtstop dobierze ci się do skóry jest pewne jak amen w pacierzu. Znam ich dokonania działają na wyobraźnię. Radziłbym nie zadzierać z nimi! :!:

świadek

Post autor: świadek »

Rysiek:
-znasz hejtstopa, bo ciężko żebyś nie znał siebie, piszesz przecież z dwóch kont
-weź mi pokaż, w którym miejscu zaprzeczam, że się tak nazywam. Przyznaję to nawet w swoim pierwszym poście na forum, z nas dwóch tylko ty się ukrywasz, chociaż od wszystkich innych żądałeś imion, nazwisk i telefonów, bo twierdziłeś, że inaczej są niewiarygodni
-zaprzeczam, że jestem rafinello, i dobrze wiesz, że mam rację, od samego początku wiesz, a ta cała szopka miała mnie wystraszyć przed rozprawą na której masz być oskarżonym a ja świadkiem
-pochwal się co takiego jako hejtstop zrobiłeś
-CZY POTRAFISZ ODPOWIADAĆ NA MERYTORYCZNE PYTANIA, CZY ZNASZ TYLKO WYZWISKA I GROŹBY?

ZAPRZECZ:
-że broniłeś sklepu elektrohouse
-że teraz potwierdziłeś, że sklep elektrohouse nie wysyłał towaru klientom
-że teraz bronisz telewizorsmart.com
-że oskarżałeś mnie w bliźniaczym wątku:
http://sklepolandia.pl/forum-dyskusyjne ... =18&t=2620
i w rozmowach telefonicznych o pisanie pod nickiem rafinello55, byłeś pewny, miałeś dowody od "doskonałych informatyków", "wywiadowni gospodarczej" która będzie świadczyć przeciwko mnie w sądzie, wrzuciłeś tutaj pozew przeciwko mnie
-że teraz o dokładnie to samo oskarżasz Pana Partyńskiego i znowu masz mocne dowody

Nie zaprzeczysz, bo to wszystko jest tu na forum.

Rysiek

do rafinello55; nieco wcześniej piszesz o Panu Andrzej cyt: "w końcu pod skórą małego grubasa z wąsem" -Pan Andrzej mierzy 180 cm- to co powiedzieć o 170 cm "olbrzymie" którym ty jesteś, może kurdupel? Jednak nie to jest godne uwagi a raczej to skąd masz dostęp do akt spraw o których tu tak wylewnie się rozpisujesz proponując nawet ujawnienie znajdujących się tam dowodów do których dostęp mają tylko bezpośrednio zainteresowani (poszkodowani, oskarżeni, oskarżyciele i obrona)? Poszkodowanym raczej nie jesteś (nigdzie o tym nie wspominasz), oskarżonym(zarzekasz się jak żaba błota) też nie, tym bardzie nie jesteś ani oskarżycielem ani obrońcą! Więc kim Panie Partyński? Nasuwa się jedynie-kapuś!!

rafinello55

Post autor: rafinello55 »

o proszę.. a skąd wiesz ile ma wzrostu Andrzej Malik skoro nim nie jesteś? :) Skąd znam akta sprawy? bo jestem wzywany na większość rozpraw przeciwko tobie i zeznaje jako świadek. jak wytężysz swój ptasi móżdżek to może się domyślisz? doskonale cie znam, ty mnie również powinieneś kojarzyć. kiedyś posłużyłeś się moim nazwiskiem w jednym ze swoich sklepów i okradłeś setki klientów podając się za mnie. nadal nie kojarzysz? no tak, tylu ich było że sam nie wiesz o kogo chodzi. doskonale wiem o tym jak nadal okradasz ludzi i ostrzegam ich przed tobą. a tym co ich okradłeś pomagam dotrzeć do ciebie. czy to jest kapuś? ok niech ci będzie. jednak poszkodowani przez ciebie klienci zawsze mi dziękują za informacje które im przekazuję. a kapusiem jestem tylko dla ciebie. bo jesteś złodziejem, kryminalistą i nie na rękę ci że ludzie wiedzą z kim maja do czynienia.

Rysiek

Do rafinello55; powtarzasz w kółko to samo, nie prościej by było stanąć przed lustrem i mówić do odbicia? Przynajmniej miał byś słuchacza. Ne zauważyłeś,że w tym miejscu nikt się nie przyłącza do twojego hejtu? Tylko ja polemizuję z tobą z ludzkiego odruchu, żebyś nie wpadł w jeszcze większą paranoję. Biedaku! :arrow:

Lupus

Post autor: Lupus »

Ucichło, nie ma Ryśka, czyżby w więźniu nie było WiFi?

tuczik

Post autor: tuczik »

Ofiar takich oszustw internetowych jest bardzo wiele. Przed zakupem należy czytać dokładnie opinie o sprzedawcy i sprawdzić czy firma jest zarejestrowana.

rafinello55

Post autor: rafinello55 »

ODPOWIEDZ