Czy robiłeś zakupy w zagranicznym sklepie internetowym?

Ankiety związane z zakupami online - tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
ODPOWIEDZ

Czy kiedykolwiek robiłeś/aś zakupy w zagranicznym sklepie internetowym?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki

Awatar użytkownika
talar77
Site Admin
Kontakt:

Czy robiłeś zakupy w zagranicznym sklepie internetowym?

Post autor: talar77 »

Zapraszamy do najnowszej ankiety oraz dyskusji na temat zakupów w zagranicznych sklepach internetowych.

ENA

Re: Czy robiłeś zakupy w zagranicznym sklepie internetowym?

Post autor: ENA »

Ja nigdy nie robiłam, bo nie miałam takiej potrzeby.

Awatar użytkownika
zielonyzolwik

Post autor: zielonyzolwik »

Widzę, że na razie nikt nie robił, może w końcu ktoś się zgłosi, kto robił takie zakupy. :)

ENA

zolwik, bo tak naprawdę rzadko się zdarza, żeby w dzisiejszych czasach nie można było czegoś kupić w polskich sklepach albo na Allegro.

Awatar użytkownika
zielonyzolwik

Post autor: zielonyzolwik »

ENA pisze:zolwik, bo tak naprawdę rzadko się zdarza, żeby w dzisiejszych czasach nie można było czegoś kupić w polskich sklepach albo na Allegro.
To fakt.

Awatar użytkownika
ink-discount

Post autor: ink-discount »

Owszem czesto robie zakupy w zagranicznych sklepach,oczywiscie trzeba taki sklep najpierw sprawdzic,nigdy zbyt pochopnie nie robic zakupow. Sama prowadze sklep internetowy w niemczech i musze powiedziec ze mamy sporo nabywcow z Polski ,zaczynalismy pare lat temu na Allegro w miedzyczasie zbudowalismy siec stalych klientow ,kupujacy nie maja zadnych obaw ze zostana oszukani,Szanujemy kazdego naszego klienta i przykladamy ogromna wage do jakosci obslugi. Sluzymy fachowa pomoca naszym klientom . Na dzien dzisiejszy kupuje u nas prawie 2500 osob tylko z Polski.

ENA

ink to co innego jak prowadzisz tego typu sklep, to znaczy po polsku. My tu chyba raczej rozmawiamy o zagranicznych sklepach, kiedy utrudniony jest kontakt, np. ze względu na barierę językową.

Awatar użytkownika
ink-discount

Post autor: ink-discount »

Ena ja nie mowie o polskich sklepach tylko o zagranicznych,robimy zakupy w USA, w Chinach w Holandia.Wazne jest tak jak powiedzialam sprawdzenie wiarogodnosci sklepu ! Do korespondecji sa dzis takie narzedzia jak tlumacze itp tak ze bariera jezykowa nie istnieje.

pozdrawiam

ENA

ink ok, ja zaznaczyłam tylko, że Ty prowadzisz sklep internetowy po polsku w Niemczech, część pewnie osób jak wchodzi na Twoją stronę myśli, że to jest sklep prowadzony w Polsce. A my rozmawiamy o sklepach zagranicznych, gdzie sprzedają cudzoziemcy, gdzie trudniej już się porozumieć itp.

ODPOWIEDZ