Czego najczęściej obawiasz się robiąc zakupy w Internecie?
Czego najczęściej obawiasz się robiąc zakupy w Internecie?
Zapraszamy do najnowszej ankiety i dyskusji na temat obaw, związanych z zakupami w Internecie.
Re: Czego najczęściej obawiasz się robiąc zakupy w Internecie?
Ja wybrałem "Trudności związanych ze zwrotem czy reklamacją towaru".
Boję się trochę tego, że np. będzie bardzo dużo problemu w przypadku, kiedy zakupiony towar będzie wadliwy i trzeba go będzie odsyłać do sklepu.
Boję się trochę tego, że np. będzie bardzo dużo problemu w przypadku, kiedy zakupiony towar będzie wadliwy i trzeba go będzie odsyłać do sklepu.
-
Ja najbardziej boję się opóźnień związanych z przesyłką. NIestety z tym często sprzedający mają problem.
Zawsze walczę do końca...
Ja się niczego nie boję. Ostatnio robiłem sporo zakupów online w różnych sklepach i wszystko było ok 

Ja zawsze się boję, że przesyłka nie dojdzie na czas. Szczególnie gdy zamawiam coś na ostatnią chwilę, a niestety u mnie często tak bywa. 

-
- Kontakt:
Jeśli korzystamy z oferty sprawdzonych sklepów to nie ma się czego bać 

Konsultantka FM Group - Zostań Konsultantką FM Group!
-
- Kontakt:
Oczywiście oszustów. Rzadko zdarza mi sie kupować w tym samym sklepie. Pomijam aukcje internetowe oczywiście bo tam to dopiero jest loteria 

-
Loteria? Bez przesady. Na aukcjach trzeba uważać, sprawdzać komentarze, jeśli dany użytkownik ma dużo komentarzy i duża większość jest pozytywnych to jest ok.obiektywna pisze:Oczywiście oszustów. Rzadko zdarza mi sie kupować w tym samym sklepie. Pomijam aukcje internetowe oczywiście bo tam to dopiero jest loteria
Dlaczego rzadko kupujesz w tym samym sklepie? Jeśli już wcześniej się sprawdzi sklep, to chyba właśnie w nim się potem kupuje? Bo jest już sprawdzony.
Ja się boję opóźnień związanych z przesyłką. Niestety nieraz miałam z tego powodu problemy, np. spóźniony prezent. 

Ja się obawiam, że trafię na oszusta i zamiast zamówionego towaru dostanę coś innego lub w ogóle nie dostanę przesyłki.
Ja opóźnień przesyłki. Z oszustem jeszcze czasami można jakoś wygrać, z opóźnioną przesyłką nie ma szans.
-
Widzę, że wygrywają opóźnienia związane z przesyłką. Ja też to zaznaczyłam. Tak naprawdę na oszusta nigdy nie trafiłam, a z powodu opóźnień przesyłki nieraz podnosiło mi się ciśnienie.
A ja się nie boję oszustów, nigdy na nich nie natknęłam, nie boję się opóźnień przesyłki, bo zawsze zamawiam o wiele wcześniej, ale boję się problemów z płatnością, zawsze mi się wydaje, że moje pieniądze mogą pójść w kosmos. 

-
No to beti jesteś nietypowa.beti pisze:A ja się nie boję oszustów, nigdy na nich nie natknęłam, nie boję się opóźnień przesyłki, bo zawsze zamawiam o wiele wcześniej, ale boję się problemów z płatnością, zawsze mi się wydaje, że moje pieniądze mogą pójść w kosmos.