Jak często robisz zakupy w Internecie?
Re: Jak często robisz zakupy w Internecie?
Zakupy w internecie można traktować jak takie tradycyjne większe zakupy tygodniowe. Czy to artykułu gospodarstwa domowego, jakieś środki chemiczne czystości, jedzenie, jednym słowem wszystko. Człowiek wstaje zmęczony po całym tygodniu pracy i myśląc o kilku straconych godzinach na sobotnich zakupach z rodzinką zaczyna mu być niedobrze. Ten czas można o wiele przyjemniej spędzić a w kieszeni i tak zostanie więcej pieniędzy
Myślę że raz w tygodniu stanie się niebawem standardem dla wszystkich.

MIERZ WYŻEJ! WWW.GENTLE-MAN.PL
Mniej więcej raz w miesiącu, ale czasem częściej.
@UP
Więc odswieże ja robię zakupy przez internet około raz na miesiąc , ponieważ mieszkam w małym miescie wiec produkty spożywcze tylko i wyłacznie z długą data waznosci
Więc odswieże ja robię zakupy przez internet około raz na miesiąc , ponieważ mieszkam w małym miescie wiec produkty spożywcze tylko i wyłacznie z długą data waznosci
Co tydzień do domu i firmy - głównie spożywcze w Tesco.
Mniej więcej raz w miesiącu, czasami trochę częściej.
Dość często, ponieważ to bardzo wygodna forma zakupów. A kupuję wszystko, począwszy od ciuchów, butów, kończąc na produktach spożywczych i akcesoriach dla zwierząt. Ostatnio potrzebowałam nowej smyczy dla psa i bez wychodzenia z domu kupiłam ją w https://www.zwierzakowo.pl/123-szelki-smycze-dla-psa.