W jaki sposób najczęściej płacisz za zakupy online?
W jaki sposób najczęściej płacisz za zakupy online?
Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej najnowszej ankiecie oraz do dyskusji na temat sposobów płatności za zakupy online.
Re: W jaki sposób najczęściej płacisz za zakupy online?
Ja najczęściej płacę płatnościami online. Ponieważ posiadam konto w mBanku płacę mTransferem. Dla mnie jest to najszybszy sposób na opłacenie zamówionego produktu.
ja zdecydowanie preferuje przelewy online. w ing zawsze sprawnie to śmiga, z innych banków jak dotąd nie korzystałam..
Ja najczęściej korzytam z płatności online. Jest to chyba najszybszy sposób na zapłacenie za zakupiony produkt/usługę.
Ja robię zakupy w Internecie już od dawna i najczęściej płacę kartą kredytową. Jest to dla mnie najwygodniejsza forma płatności.
-
Ja się przełamałem (jeżeli chodzi o bezpieczeństwo) i najwygodniejsze jest dla mnie płacenie kartą
Ja tak samo.Kate pisze:Ja najczęściej płacę płatnościami online. Ponieważ posiadam konto w mBanku płacę mTransferem. Dla mnie jest to najszybszy sposób na opłacenie zamówionego produktu.
-
Za pobraniem. w 99% przypadków oznacza to najszybszą wysyłkę.
Najlepiej przelewem w/g mnie, pobranie jest też dobre bo przyspiesza transakcję. Nie mniej jednak preferuję przelew. Oczywiście wszystko zależy od tego co i w jakim sklepie się kupuje 

Zazwyczaj wybieram pobranie, bardzo przyspiesza wysyłkę i gwarantuje spokój mojej duszy.
Ja najczęściej płacę przelewem online. Takim zwykłym, nie przez płatności.
Bardzo lubię mTransfer i praktycznie tylko w ten sposób płacę za zakupy online.
Płatności online są teraz najszybszym sposobem dokonywania płatności w Internecie, dlatego ja najczęściej płacę właśnie tym sposobem.
-
Ja zwykle płacę płatnościami on-line lub przelewem, jednak ostatnio się najadłam strachu, bo zapłaciłam platnosciami.pl za buty tydzień minął a tu cisza... Ani potwierdzenia otrzymania zamówienia nie dostałam
Na szczęście dobrze się skończyło...

Na szczęście dobrze się skończyło...
Ja płacę płatnościami online, mTransferem.