Co najczęściej kupujesz przez internet?
-
Re: Co najczęściej kupujesz przez internet?
w sumie to ciężko mi odpowiedziec na to pytanie, bo kupuje prawie wszystko, ostatnio np meble i masazer dla zony na dzien kobiet.
Buty. Mam już sporą kolekcję butów z Internetu.
Najczęściej przez internet kupuje buty i ubrania, ale częściej buty na stronie born2be.pl Pozdrawiam 

-
Oczywiście ubrania
jest taniej
mogę znaleźć lepsze promocje
zwykle w sklepach internetowych jest wiekszy wybór rozmiarów podczas gdy w sklepach stacjonarnych wiele ciuchów jest już wykupionych
no i mogę na spokojnie zamówić sobie coś z kubkiem herbaty w ręce a nie marnować czas w galerii handlowej......
Ostatnio zamawiałam sobie plecaczek ( zamiast torebki) w sklepie Answear
Który zdecydowanie polecam bo jest tam darmowa wysylka i zwrot kurierem!!!!
jest taniej
mogę znaleźć lepsze promocje
zwykle w sklepach internetowych jest wiekszy wybór rozmiarów podczas gdy w sklepach stacjonarnych wiele ciuchów jest już wykupionych
no i mogę na spokojnie zamówić sobie coś z kubkiem herbaty w ręce a nie marnować czas w galerii handlowej......
Ostatnio zamawiałam sobie plecaczek ( zamiast torebki) w sklepie Answear
Który zdecydowanie polecam bo jest tam darmowa wysylka i zwrot kurierem!!!!
Poszperacie trochę w tej kwestii w Internecie. To może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie.
Warto popytać w tej kwestii znajomych. Oni zawsze są w stanie pomóc i świetnie doradzić 

Kompletnie się na tym nie znam... Nie będę w stanie pomóc...
Chciałbym się Was w pewnej materii doradzić. Poszukuję właśnie solidnego sklepu internetowego z ubraniami. Zależy mi nade wszystko na jakości, ale by jednocześnie mój portfel nie opustoszał. Może znacie jeszcze jakieś ciekawe propozycje w tym przedmiocie?
Przez internet zamawiam głównie ubrania i buty. Ostatnio dostałam namiary na fajny sklep https://www.czasnabuty.pl/tra-pol-12849 ... -zima.html. Poleciła mi go koleżanka.