Rentowność sklepu internetowego

Ogólne dyskusje na temat prowadzenia sklepu internetowego.
misfit

Rentowność sklepu internetowego

Post autor: misfit »

Witam wszystkich serdecznie,

Jestem nowym użytkownikiem forum i mam zamiar otworzyć sklep internetowy. Tak jak wiele początkujących osób mam miliony pytań, jednak obecnie chciałbym skupić się na jednej głównej rzeczy, mianowicie rentowności samego sklepu. Chciałbym się dowiedzieć czy nadzwyczajniej w świecie prowadzenie sklepu internetowego Wam się opłaca, pomijam rodzaj branży, ilość produktów itp itd. Oczywiscie nie mam zamiaru zaglądać Wam do kieszeni, jednak napiszcie prosze czy jestescie w stanie z tego wyżyć, czy liczyliście na wieksze pieniadze ze sklepu, czy jednak odwrotnie - zaskoczylo was duze zainteresowanie sklepem, sprzedażą i iloscia wejsc. Dodam, że planuje sprzedaz tylko przez internet, nie prowadzać 'realnego' sklepu. Pozdrawiam i licze na komentarze :)

FC_pl

Re: Rentowność sklepu internetowego

Post autor: FC_pl »

Witam na forum. Zajmuje się hostingiem,wiec bardzo dobrze znam realia e- sklepów. Myślę,że w pierwszej kolejności powinieneś przejrzeć wątki na forum,ponieważ znajdziesz tam wyczerpujące odpowiedzi na swoje pytania. Podstawą jest dobra reklama Twojego sklepu,działalności,bez tego ani rusz. W razie pytań służę pomocą,gdyż jak mówie: znam te realia bardzo dobrze.

ODPOWIEDZ