Inwestycja w pozycjonowanie sklepu
Re: Inwestycja w pozycjonowanie sklepu
Jednak słabsze frazy nie zapewnią nikomu zadowalających zysków. W sklepach internetowych liczy się głównie optymalizacja treści i kodu. Dobrze skonstruowany sklep, sam wypozycjonuje się nawet na średniotrudne frazy.
http://www.codum.pl/blog/ - informacje nt. optymalizacji i pozycjonowania
100 słabszych fraz po 10 wejść dziennie, za 0 zł > 1 fraza po 1000 wejść za 1000 zł / miesięcznie
Tylko że mówiąc słabsze frazy miałem na myśli łatwiejsze do pozycjonowania. Na przykład możemy pozycjonować stronę na trudną frazę ubezpieczenia, ciężko będzie nam to wbić w top10, a równie dobrze możemy pozycjonować na frazę tanie ubezpieczenie domu i tą już łatwiej będzie wbić w top.
Seosklep.com.pl - Sklep dla pozycjonerów.
Nie wierzę w skutecznośc pozycjonowania :/
Pieniądze szczęścia nie dają – dopiero zakupy.
Skuteczność pozycjonowania jest bardzo duża, trzeba to tylko robić umiejętnie.
"Nie wierzę w skutecznośc pozycjonowania :/"
Zatem uwierz, jak i ja to uczyniłam po skorzystaniu z oferty firmy DAMTOX.PL.
Chyba miałam w sumie trochę szczęścia, bo jest to pierwsza firma z jaką podjęłam współpracę w kierunku optymalizacji i pozycjonowania mojego blogu na temat odchudania. Posiadam również sklep internetowy, nad którym baczną opiekę prowadzi chwalona przeze mnie firma. Obie witryny widnieją w TOP10 na wybrane przeze mnie frazy, a ruch jest niesamowicie duży. Dawnymi czasy wątpiłam w takie działania, nie mniej jednak teraz zmieniłam swoje podejście.
Zatem uwierz, jak i ja to uczyniłam po skorzystaniu z oferty firmy DAMTOX.PL.
Chyba miałam w sumie trochę szczęścia, bo jest to pierwsza firma z jaką podjęłam współpracę w kierunku optymalizacji i pozycjonowania mojego blogu na temat odchudania. Posiadam również sklep internetowy, nad którym baczną opiekę prowadzi chwalona przeze mnie firma. Obie witryny widnieją w TOP10 na wybrane przeze mnie frazy, a ruch jest niesamowicie duży. Dawnymi czasy wątpiłam w takie działania, nie mniej jednak teraz zmieniłam swoje podejście.

Pozycjonowanie to czasem być albo nie być dla sklepu. Warto w to zainwestować. W sprawdzonych, gotowych oprogramowaniach podstawowe funkcje są zapewnione. Warto jeszcze zadbać o indywidualnie dopasowane do Twoich potrzeb pozycjonowanie SEO.
optymalizacja i pozycjonowanie to nie żaden mit. chodzi o to, żeby robic to mądrze, z głową, konsekwentnie i żeby zajął się tym specjalista, a nie laik.
Wiele osób ma kiepskie doświadczenia z pozycjonowaniem stron i stąd może pojawić się taka niechęć. Jednakże z liczbami (a efekty pozycjonowania są mierzalne) nie można dyskutować.Andszej pisze:Nie wierzę w skutecznośc pozycjonowania :/
Zgadzam się, wyniki są i nie można się z tym sprzeczać. Poza tym pozycjonowanie staje się powoli koniecznością, ludzie poszukując danej rzeczy przeglądają pierwszą, czasem drugą stronę Google i coś z tego wybierają. Nie ma Cię w Google to nie istniejesz. Ja korzystam z pozycjonowania od jakiś 4 miesięcy, wybrałam firmę Invisio i jestem zadowolona. Mam kilka fraz w pierwszej dziesiątce i mój ruch w sklepie jest coraz większy. Myślę, że pozycjonowanie dużo dajeKarolowy pisze:Wiele osób ma kiepskie doświadczenia z pozycjonowaniem stron i stąd może pojawić się taka niechęć. Jednakże z liczbami (a efekty pozycjonowania są mierzalne) nie można dyskutować.Andszej pisze:Nie wierzę w skutecznośc pozycjonowania :/

ja pozycjonuje swój i polecam
ja polecam wszystkim
-
tutaj macie spooooro wiedzy na temat pozycjonowania sklepu internetowego - > http://blog.shoplo.com/poradniki/ebook- ... -commerce/
-
najlepiej pozycjonowanie zlecić zewnętrznej firmie, już po samej rozmowie telefonicznej okazało się że firma http://www.damtox.pl jest konkretna - pozycjonuje się u nich już 2 lata i jestem ciągle na pierwszej stronie na wiele fraz
Taki temat był tu - http://rankodchudzanie.pl