Kupony rabatowe w sklepach internetowych
Kupony rabatowe w sklepach internetowych
Czy dajecie swoim klientom kupony rabatowe np. za duże zakupy lub na jakąś okazję? Jeżeli tak, to jak to wygląda? Ostatnio ten temat mnie zainteresował 
Re: Kupony rabatowe w sklepach internetowych
Ja również zastanawiam się nad wprowadzeniem takich kuponów. Jeszcze nigdy z tego nie korzystałam. Chcę zrobić coś takiego, że będę wysyłać klientom kupony na ileś tam procent w danym dniu czy tygodniu, jak ktoś wpisze kod przy zamówieniu, otrzyma zniżkę. 
O właśnie - dobry pomysł - kupon ograniczony czasowo. To zachęci bardziej do zakupów.
Koniecznie musi być ograniczony czasowo, wtedy właśnie klienci będą pod presją, że muszą szybko zamówić.chomik pisze:O właśnie - dobry pomysł - kupon ograniczony czasowo. To zachęci bardziej do zakupów.
Kupony to fajny pomysł i warto w ten sposób uhonorować stałych lub robiących zakupy na dużą kwotę klientów. Zawsze to dodatkowy plus oraz promocja naszej firmy.
Każde nawet najdrobniejsze upominki dla klientów są świetnym sposobem na związanie ich ze sklepem. Fajny gadżet nie tylko sprawi, że "urośniesz" w oczach klienta, ale na pewno będzie miło zaskoczony i doceni Twój wysiłek.
Agencja Interaktywna PR Kreator.Tworzymy kampanie wizerunkowe dla firm w sieci. Specjalizujemy się w copywritingu, piszemy teksty reklamowe na strony www, ulotki i plakaty.Uruchomiliśmy także oprogramowanie dla sklepów internetowych-EpokSystem.pl