Witam, chciałbym otworzyć sklep internetowy. Mam jednak jeden problem, nie wiem czy wybrać branżę erotyczną (e-Sex shop) , czy zoologiczną ?
Dodam jeszcze ze mieszkam nie opodal Szczecina gdzie znajduje się sporo hurtowni z artykułami zoologicznymi. Wiem że sklepów takich w internecie jest sporo jednak ludzi robiących zakupy też
Wybór branży
-
- Kontakt:
- blumore.pl
- Kontakt:
Re: Wybór branży
Teraz wszystkiego jest sporo w internecie.
Patrz bardziej na to w ten sposób, co Ci będzie wygodniej prowadzić.
Ale pamiętaj, że cokolwiek byś nie wybrał, przez pierwszy rok, dwa, trzy nie licz na zysk
Ciężko jest startować od zera, wiem coś o tym, lepiej mają Ci, co już coś tam sprzedawali wcześniej w sklepach stacjonarnych itp.
Wiele sklepów teraz powstaje, ale chyba jeszcze więcej upada.
Dzisiaj mam trochę pesymistyczny nastrój
Ale cokolwiek byś nie założył, nie daj się wrobić w reklamy google i adwords google - będą do Ciebie dzwonić co tydzień nowe firmy i namawiać, a to tylko strata kasy. Ja zlecałam to firmie, sama też robiłam, ale gó.... to dało
Patrz bardziej na to w ten sposób, co Ci będzie wygodniej prowadzić.
Ale pamiętaj, że cokolwiek byś nie wybrał, przez pierwszy rok, dwa, trzy nie licz na zysk
Ciężko jest startować od zera, wiem coś o tym, lepiej mają Ci, co już coś tam sprzedawali wcześniej w sklepach stacjonarnych itp.
Wiele sklepów teraz powstaje, ale chyba jeszcze więcej upada.
Dzisiaj mam trochę pesymistyczny nastrój
Ale cokolwiek byś nie założył, nie daj się wrobić w reklamy google i adwords google - będą do Ciebie dzwonić co tydzień nowe firmy i namawiać, a to tylko strata kasy. Ja zlecałam to firmie, sama też robiłam, ale gó.... to dało
Przede wszystkim wybierz branżę, na której się znasz.
-
- Kontakt:
Dlaczego wybierasz branżę tylko z tych, które podałeś?
Konsultantka FM Group - Zostań Konsultantką FM Group!