Co trzeba zrobić, żeby otworzyć sklep internetowy?
-
AgnieszkaM
Co trzeba zrobić, żeby otworzyć sklep internetowy?
Witam,
chciałabym się dowiedzieć, co dokładnie trzeba zrobić, żeby otworzyć sklep internetowy? Mam zarejestrowaną działalność, ale co trzeba mieć wpisane we wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, żeby móc sprzedawać online?
Czekam na Wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam
chciałabym się dowiedzieć, co dokładnie trzeba zrobić, żeby otworzyć sklep internetowy? Mam zarejestrowaną działalność, ale co trzeba mieć wpisane we wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, żeby móc sprzedawać online?
Czekam na Wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam
Sprzedaż wysyłkowa
Z tego co się dowiadywałam, to we wpisie do ewidencji działalności gospodarczej trzeba mieć wpisaną sprzedaż wysyłkową.
oprogramowanie sklepu
a jakie oprogramowanie polecasz?
oprogramowanie sklepu
Jeżeli chcecie założyć sklep internetowy to zapraszam na www.sklepy24h.pl w kilka minut możecie mieć swój profesjonalny sklep naprawde POLECAM!!!
Wydaje mi sie że to nie jest miejsce na reklame :/, a poza tym bardziej opłaca się kupć za te pieniądze serwer i być samodzielnym, a nie w jakimś pasażu :/
Ostatnio zmieniony 31 lip 2007, 00:15 przez adamlop, łącznie zmieniany 2 razy.
W sprawie sklepów Zencart służę pomocą
-
AgnieszkaM
Re: jak otworzyć sklep internetowy
Widzę, że dyskusja zeszła na reklamowanie swojego oprogramowania...
sklep
adamlop ale za jakie pieniądze jak na www.sklepy24h.pl masz sklep za darmo
Przeciez trzeba wam placic abonament miesieczny czy tam roczny za wynajem powierzchni w pasażu, to juz wole miec swoj sklep i serwer za te same pieniadze...
Chyba że dopiero zaczynacie i na razie jest za free, a potem za roczek może 2 jak sie uzbiera ludzi, to płacić albi wora ze dwora
Chyba że dopiero zaczynacie i na razie jest za free, a potem za roczek może 2 jak sie uzbiera ludzi, to płacić albi wora ze dwora
W sprawie sklepów Zencart służę pomocą
Re: Co trzeba zrobić, żeby otworzyć sklep internetowy?
Może moje "wypociny" pomogą Tobie w założeniu sklepu:AgnieszkaM pisze:chciałabym się dowiedzieć, co dokładnie trzeba zrobić, żeby otworzyć sklep internetowy? Mam zarejestrowaną działalność, ale co trzeba mieć wpisane we wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, żeby móc sprzedawać online?
http://wknurowie.pl/category/knurow/biznes/page/3/
Jakich serwisów?docia pisze:a jakie są ceny serwisów ??
Jeśli masz na myśli oprogramowanie dla sklepów internetowych, to dobre zestawienie znajdziesz tutaj http://www.i-sklepy.pl/sk.php?o=jakie_o ... nie_wybrac
Ceny autorskiego oprogramowania sklepów internetowych są bardzo wysokie a czas realizacji to nawet kilka miesięcy, z mojej strony polecam jednak na początek skorzystać z darmowego rozwiązania jakim jest oscommerce.