Witam was serdecznie,
Planuję założyć własny sklep internetowy, jednak nie mam na tyle dużych funduszy, by skorzystać z usług firm, które tworzą kompleksowe sklepy internetowe. Nie interesują mnie również platformy, gdzie co miesiąc będę musiała płacić abonament za utrzymanie sklepu. Branża mojego sklepu będzie bardzo specyficzna i wiem, że nie w każdym miesiącu będę mogła odnotować sprzedaż, więc abonament to dla mnie wyrzucane pieniądze w błoto.
Zainteresowałam się sklepem PrestaShop, nawet próbowałam sama go zainstalować, ale nie jest to tak łatwe jakby się wydawało. Dostępna w sieci darmowa grafika też pozostawia wiele do życzenia, a szablony chodzą po ok. 600zł, co na tę chwilę również nie wchodzi w grę. Sama niestety projektu grafiki nie zrobię.
Przypadkiem zajrzałam na Allegro i znalazłam takiego sprzedawcę:
http://allegro.pl/li...?us_id=24550520
Za 299zł instaluje i dostosowuje sklep wraz z grafiką, by można było już tylko wprowadzać towar. Szaty graficzne, które oferuje są przyjemne dla oka i w sumie mocno biorę pod uwagę fakt skorzystania z jego usługi.
Może znacie jeszcze lepszą ofertę tego typu? Byłabym wdzięczna za sugestie.
Sklep internetowy za 299zł
Re: Sklep internetowy za 299zł
Witam. Link prowadzący do aukcji jest niepoprawny. Po numerze id nie można znaleźć aukcji, parametr us_id sugeruje, że jest to identyfikator użytkownika Allegro, a nie aukcji. Proszę poprawić link, ponieważ nikt nie będzie w stanie pomóc.