Sprzedaż w wakacje
Sprzedaż w wakacje
Jak Wam wychodzi sprzedaż w wakacje? Jest duży spadek? A może wzrost?
-
subiekt.sk
Re: Sprzedaż w wakacje
To zależy przeciez od asortymentu sklepu, przecież
Ogólnie w wakacje zwykle ruch w sieci spada (i bardzo dobrze, niech ludzie korzystają ze świeżego powietrza, a nie kiszą się przed kompem
), ale to nie jest normą. Sprzedawałem kiedyś w sklepie z lekami i prezerwatywami i nie zanotowałem zbytnich spadków obrotów..
________________________________________________________________________________________________________
Wyposażenie sklepów
________________________________________________________________________________________________________
Wyposażenie sklepów
Zgadza sie,trudno jednoznacznie napisać czy sprzedaż wzrasta czy spada. Są takie dziedziny w których wzrasta,a są takie gdzie ta sprzedaż jest mniejsza. To zależy od danego asortymentu i popularności sklepu.
To prawda, że ruch w sieci spada, ja czasami aż się modlę o parę dni deszczowych (oczywiście wtedy jak nie jestem na urlopie), żeby ludzie trochę posiedzieli przed komputerem i pozamawiali. 
U mnie przez wakacje też katastrofa, ale wykorzystałem to na dopracowanie strony internetowej i stworzenie strategi marketingowej z która ruszam od września do grudnia. Oraz optymalizacje serwisu która wyniosła moje 2 najważniejsze frazy z 3 strony wyszukiwarki google na 2 pozycje pierwszej strony : sklep z tkaninami :
Sklep na nowej stronie, nowym hoscie, nowej domenie od lipca.
Chyba mam sie czym pochwalić bo nie korzystałem z pomocy żadnych firm pozycjonerskich
Także jest okazja, trochę czasu, trzeba działać
Nie ma opierdzielania się
Sklep na nowej stronie, nowym hoscie, nowej domenie od lipca.
Chyba mam sie czym pochwalić bo nie korzystałem z pomocy żadnych firm pozycjonerskich
Także jest okazja, trochę czasu, trzeba działać
Nie ma opierdzielania się
No i koniec wakacji. Z jednej strony się cieszę, zacznie się praca...
W wakacje było kiepsko, teraz zaczyna się w końcu coś dziać.
To prawda, i jeszcze pogoda nam sprzyja.
Nie lubię deszczu, ale widzę w nim plusy dla ehandlu. 
-
Zakupoholiczka
Ja też w wakacje mniej kupowałam, teraz zaczynam szaleństwa.