www.fruli.pl
-
docia
www.fruli.pl
ciekawa jestem czy zamawialiście coś już tam czy nie ? w sumie nie zamawialiście a raczej licytowaliście. w ogóle nie wiem czy w dobrym temacie napisałam . Czytam że tam się licytuje, podbija cenę podobnie jak na allegro tyle tylko że produkt jest wystawiany przez właśnie ten serwis. Czy na allegro jest podobnie też ?? czy nie?
Re: www.fruli.pl
-
docia
a za ile wylicytowałaś te perfumy ?? z tego co wyczytałam w zasadach to fajnie że tam są te motywy ze stałymi cenami. licytujesz licytujesz a itak płacisz np 20 zl za produkt. to Ci się udało. Ja się zastanawiam właśnie czy sie w to wkręcić czy nie.
-
buyer_kajt
A ja skorzystalem z frutkomatu - mechanizmu, ktory automatycznie podbija cene kilka sekund przed konce aukcji (oczywiscie wg ustawionych preferencji cenowych, ilosci podbisc itp) i oplacalo sie, poniewaz juz podczas mojej pierwszej licytacji wygralem aukcje;-) Zycze Wam rowniez takiego szczescia jak ja... 
-
docia
No ten fruktomat jest dobry bo czasem można sobie przeoczyć koniec aukcji. Kumpel tak zrobił hehe .
Ja osobiście i tak na razie pozostanę przy Allegro.
Przede wszystkim ze względu na duży wybór produktów!
-
buyer_kajt
Hmm... to fakt, allegro posiada baaaaaardzo dużą ofertę. Można tam praktycznie kupić wszystko. Gdzieś widzialem sondaż, że allegro jet, zraz po naszej klasie(bo tam to nawet 'dziadki' sie loguja), najczescej odwiedzana strona w naszym kraju, jednak nie moge przypomniec sobie zrodla. Ale juz sam fakt mowi sam za siebie, ze mniejsze srwisy aukcyjne nie maja takiej szerokiej oferty. Ale np. kupujac na fruli kupuje sie przedmiot od serwisu, a nie od uzytkownika, wiec ryzyko jest ograniczone. No i ceny sa nizsze. Zawsze to jakis plus:P
-
buyer_kajt
Moze... w sumie, to od czegos trzeba zaczac. w koncu na aledrogo tez nie bylo od poczatku wszystkiegodocia pisze:kto wie może i na fruli będą dodawać więcej produktów.
Pozyjey zobaczymy;-)
ja sie wkrecilam na dobre, powinnam dostac jakis bonus za tak czynny udzial w lizytacjach hahahahha
Teraz poluje na iPhona tego najnowszego, juz na fruli maja, wiec trzymajcie za mnie kciuki, musze go miec
A Wy jak tam???
A Wy jak tam???
-
buyer_kajt
kupujesz prezenty tylko na allegro? czy moze korzystasz z jakis sklepow internetowych czy innych aukcji?
Na Allegro i w supermarketach. W supermarkecie w promocji często wychodzi taniej niż na Allegro. 
-
buyer_kajt
ja jakos nie mam przekonania do prezentow z supermarketow, wole kupic w necie w sklepie lub na aukcji. chociaz raz udalo mi sie poskladac fajny prezent w supermarkecie (wyjatek) 
Ale to przecież mogą być te same produkty.
Ja często porównuję sobie ceny i na aukcjach (Allegro) i w sklepach internetowych i w supermarketach i tam gdzie najtaniej wyjdzie, tam kupuję.