www.fruli.pl

Inne tematy, których nie znalazłeś powyżej.
buyer_kajt

Re: www.fruli.pl

Post autor: buyer_kajt »

a gdzie porównujesz ceny? cos typu ceneo? szkoda, ze nie ma jeszcze stroy, gdzie mozna byloby porownywac cey z aukcji;P

Kate

Porównywanie cen na Allegro

Post autor: Kate »

buyer_kajt pisze:a gdzie porównujesz ceny? cos typu ceneo? szkoda, ze nie ma jeszcze stroy, gdzie mozna byloby porownywac cey z aukcji;P
Przecież napisałam, gdzie porównuję ceny:
Kate pisze:i na aukcjach (Allegro) i w sklepach internetowych i w supermarketach
Na Allegro bardzo łatwo porównuje się ceny. :) Wystarczy posortować po cenie. Co do innych aukcji, to nie ma sensu tam porównywać cen, ponieważ na Allegro jest o wiele wiele więcej produktów, także zawsze możesz sobie wybrać najtańszą cenę.

buyer_kajt

Re: Porównywanie cen na Allegro

No to male nieporozumienie w takim badz razie, bo mi chodzilo bardziej o serwisy do porownywania cen w sklepach internetowych takie jak np skapiec czy ceneo...

Dariusz

Post autor: Dariusz »

a czy nie wydaje się Wam Szanowni Państwo że takie portale jak fruli, podbij, za10groszy to zwykłe naciąganie podobne do telewizyjnych rebusów ? Jak widać nadchodzi nowa fala czegoś w rodzaju piramid.

buyer_kajt

Nie nazywalbym tego raczej piramidkami, bo czesto jest cos takiego, ze wiele osob "pracuje" na sukces jednej - tak jest w podbijarkach, tak jest w korporacjach, tak jest w lotto i mozna tak dalej wyliczac..

cheko

Post autor: cheko »

Na tego typu aukcjach bez dużej inwestycji nie da się czegoś wylicytować. Według mnie błędem jest porównywanie portali aukcyjnych typu allegro.pl z "podbijarkami". Dla mnie to zwykłe naciąganie.

ODPOWIEDZ