Czy zdążyliście z prezentami na Święta?

Inne tematy, których nie znalazłeś powyżej.
misiowa

Czy zdążyliście z prezentami na Święta?

Post autor: misiowa »

Mam pytanie: czy zdążyliście z prezentami zamówionymi przez Internet? Ja powiem szczerze, że w ostatniej chwili, dosłownie 24 grudnia rano, dostałam ostatnie prezenty, na które czekałam. Już się bałam, że nie dotrą. Ale udało się!

A jak było u Was?

Meggi.pl
Kontakt:

Re: Czy zdążyliście z prezentami na Święta?

Post autor: Meggi.pl »

W tym roku poczta sprawiała się o niebo lepiej niż w poprzednim. Wszystko co sobie zamawialiśmy dochodziło bardzo szybko a to co wysyłaliśmy w ramach sprzedaży w sklepie również docierało do klientów w miarę szybko.
I można było zauważyć , że poczta na okres świąt zatrudniła dodatkowe osoby do paczek. Tak, że w tym roku obyło się bez stresu i pretensji:) Przynajmniej u nas w dolnośląskim:)
Zapraszam www.meggi.pl

Awatar użytkownika
c2h5oh

Post autor: c2h5oh »

W tym roku było lepiej - ludzie nauczeni problemami z 2007 mniej zamawiali na ostatnią chwile, poczta zatrudniła więcej ludzi no i ostrzegliśmy naszych klientów już w pierwszej połowie grudnia, że jak chcą zdążyć to niech zamawiają wcześniej - poszło sprawnie.

Kate

Post autor: Kate »

Tak, to prawda, że w ostatnie święta było o wiele lepiej niż w 2007 roku jeśli chodzi o pocztę polską. Ja dostałam wszystko na czas. :)

ramka

Post autor: ramka »

Ja jestem w trakcie szału zakupów świątecznych i przyznam się, ze zaczynam się gubić powoli i kończą mi się pomysły. O ile z prezentami dla dzieci nie było żadnych problemów, o tyle z prezentami dla dorosłych zaczynam mieć ogromne problemy. Ileż można, pytam? Najlepiej jakby wszyscy się zdeklarowali, a nie mówili że chcą niespodziankę:/

wika90

Post autor: wika90 »

kingda
Kontakt:

Post autor: kingda »

Biżuteria jest zdecydowanie najlepszym prezentem na święta

manea60

Post autor: manea60 »

ja musiałam w ostatnim momencie szukać czegoś na miejscu, bo zamówione klocki nawet nie miały zamiaru wyjechać od sprzedawcy...

sara919191

Post autor: sara919191 »

U nas w rodzinie nie istnieje zwyczaj kupowania prezentów na święta.
Jeszcze kiedyś jak było sporo dzieciaków to owszem, dostawały, ale powyrastaliśmy i generalnie zwyczaj "umarł"....

ODPOWIEDZ