Jakie metody płatności macie w swoich sklepach?
Jakie metody płatności macie w swoich sklepach?
Czy w swoich sklepach macie wszystkie metody płatności? To znaczy przelewem, kartą, przez płatności online, pobraniem itd.
Re: Jakie metody płatności macie w swoich sklepach?
Nikt nie chce odpowiadać? 

Ja mój przedpiśca, wszystkie możliwe
.

-
Ja mam 3 podstawowe możliwości zapłaty:
-płatność on-line
-płatność przy odbiorze
-płatność kartą
I myślę, że nie potrzeba więcej. Klienci nie narzekają.
-płatność on-line
-płatność przy odbiorze
-płatność kartą
I myślę, że nie potrzeba więcej. Klienci nie narzekają.
Uwielbiam robić zakupy!Lubię też wygodne płatności przez internet gdyż bardzo ułatwiają mi moją pasję
Witam.
Warto mieć alternatywę. Koszty umieszczenia różnych form płatności nie są duże a warto zadowolić każdego odwiedzającego nas klienta
Warto mieć alternatywę. Koszty umieszczenia różnych form płatności nie są duże a warto zadowolić każdego odwiedzającego nas klienta

MIERZ WYŻEJ! WWW.GENTLE-MAN.PL
Obecnie podstawa to platnosci.pl, czyli ekspresowa informacja że płatność zrealizowano.
To akurat jest standard we wszystkich systemach płatności online.jagot pisze:Obecnie podstawa to platnosci.pl, czyli ekspresowa informacja że płatność zrealizowano.
Dlatego polecam konto internetowe dla sprzedawców, sklepów online, usługodawców w Noirepay noirepay.pl
Maj podpisana umowe z PayPal, ty jako sprzedawca nei musisz mieć konta w PayPal, jednak akceptujesz płatności od klientów PayPal. Możesz akceptować płatności dokonane również za pomoca kart kredytowych.
Wszyscy klienci NoirePay otrzymują dostęp do indywidualnego konta, które umożliwia sprawne przetwarzanie płatności przy użyciu kart Visa, Master Card , American Express, China UnionPay i wiele innych.
Również masz możliwość akceptacji ponad 200 walut.
Konto jest darmowe, brak opłat aktywacyjnych. Świetne rozwiazanie dla działalności ecommerce.
Maj podpisana umowe z PayPal, ty jako sprzedawca nei musisz mieć konta w PayPal, jednak akceptujesz płatności od klientów PayPal. Możesz akceptować płatności dokonane również za pomoca kart kredytowych.
Wszyscy klienci NoirePay otrzymują dostęp do indywidualnego konta, które umożliwia sprawne przetwarzanie płatności przy użyciu kart Visa, Master Card , American Express, China UnionPay i wiele innych.
Również masz możliwość akceptacji ponad 200 walut.
Konto jest darmowe, brak opłat aktywacyjnych. Świetne rozwiazanie dla działalności ecommerce.
Jeśli zastanawiasz się nad uruchomieniem sklepu internetowego miej na uwadze udostępniane w ramach oprogramowania metody płatności. Np. oprogramowanie Shoper uruchomiło własny system płatności: Płatności Shoper. Przelewy są natychmiastowe do właściciela sklepu a prowizja jest najniższa na rynku. Dodatkowo nowi kleinci nie płącą prowizji przez pierwsze 3 miesiące, po tym czasie prowizja jest na stałym poziomie 1,69%. Prosta kalkulacja potwierdza, że start ze sklepem internetowym nie wymaga dużych nakładów finansowych. Uruchomienie Płatności Shoper nie wymaga formalności, można tego dokonać z panelu administracyjnego sklepu. Więcej można poczytać tutaj: https://www.shoper.pl/platnosci/
Dodatkowo dla wszystkich nowych klientów, którzy założą sklep do końca lipca, wybiorą Płatności Shoper mamy rabat 50% na skórkę graficzną do sklepu (kod rabatowy: SKIN50).
Dodatkowo dla wszystkich nowych klientów, którzy założą sklep do końca lipca, wybiorą Płatności Shoper mamy rabat 50% na skórkę graficzną do sklepu (kod rabatowy: SKIN50).
-
Teraz z PayPal klienci przechodzą do Dotpay, które jest w tym momencie zdecydowanie najlepsze na rynku. Oferują konkurencyjne ceny, wiele różnych form płatności i inne korzyści
-
Tak jak napisał ktoś wyżej, to się zgadzam - Dotpay jest świetny. Chyba najlepsza znana nie tylko klientom, ale też sprzedającym forma. Mam swój sklep internetowy i bardzo sobie chwalę, bo przechodziłam już przez różne metody płatności. A Dotpay ma szeroki zakres, jeśli chodzi o świadczone usługi - karta, sms, szybkie przelewy internetowe, itp. Koniecznie się zainteresuj, wejdź na ich stronę i poczytaj więcej.
Potwierdzam słowa Pani Agnieszki. Dotpay to najlepszy operator płatności jaki może Cię spotkać.
Dokładnie, najpraktyczniej i najbezpieczniej płaci się przez operatora płatności online.