Który system płatności wybrać?

Rozmowy o różnych formach płatności w Internecie.
januszpogorzelski0

Re: Który system płatności wybrać?

Post autor: januszpogorzelski0 »

Ja od dawna używam systemu płatniczego PayU

shoperpl
Kontakt:

Post autor: shoperpl »

Metody płatności dostępne w sklepie internetowym mogą być kryterium doboru oprogramowania do własnego sklepu. Większość rozwiązań na rynku oferuje te same, zewnętrzne systemy płatności. Natomiast oprogramowanie Shoper uruchomiło własny system płatności: Płatności Shoper. Atutem tego rozwiązania jest najniższa prowizja na rynku. Dodatkowo nowi klienci nie płacą prowizji przez pierwsze 3 miesiące, po tym czasie prowizja jest na stałym poziomie 1,69%. Prosta kalkulacja potwierdza, że start ze sklepem internetowym nie wymaga dużych nakładów finansowych. Uruchomienie Płatności Shoper nie wymaga formalności, można tego dokonać z panelu administracyjnego sklepu. Więcej można poczytać tutaj: https://www.shoper.pl/platnosci/
Dodatkowo dla wszystkich nowych klientów, którzy założą sklep do końca lipca, wybiorą Płatności Shoper mamy rabat 50% na skórkę graficzną do sklepu (kod rabatowy: SKIN50).

kalinabors

Post autor: kalinabors »

Jak pisał poprzednik to łączy się też z oprogramowaniem. Ja już się tym nie musiałam martwić.

malgorzata0221

Post autor: malgorzata0221 »

Najlepiej wybrać płatności za pośrednictwem Dotpay. Sama korzystam i jestem bardzo zadowolona.

darek95

Post autor: darek95 »

Również korzystam z Dotpay. Jest bardzo zadowolony z tego operatora płatności.

monikaxd

Post autor: monikaxd »

Zgadzam się, Dotpay to najlepsza forma.

joanna003

Post autor: joanna003 »

Od niedawna prowadzę mały sklepik internetowy. Jako operatora płatności wybrałam Dotpay i zarówno ja jak i moi klienci jesteśmy zadowoleni. Płatności zawsze na czas, wszystko działa, zadnych problemów :wink:

shiwix939

Post autor: shiwix939 »

Teraz mamy już wiele możliwości jeśli chodzi o płatność w internecie. Wszystkie kuszą innymi ofertami. Ja osobiście polecam Dotpay. Nigdy nie miałam z nimi większych problemów, a jak już coś drobnego się pojawiało to technicy zawsze pomagają.

darek95

Post autor: darek95 »

Polecam zapoznać się z certyfikatami bezpieczeństwa i jak już podpiszesz umowę z operatorem płatności to uwidocznić informacje o nich na stronie. To przekonuje klientów.

Awatar użytkownika
Marcinex30

Post autor: Marcinex30 »

W polsce DotPay jesli miedszynarodowo to PayPal

Wanda4

Post autor: Wanda4 »

Ja ostatnio czytałam, że dobrym rozwiązaniem dla sklepów internetowych są mikropłatności, na przykład płatności SMS-owe. Jest to wygodne dla klienta, ponieważ nie musi się on logować do banku, robić przelewu itp. A telefon komórkowy przecież zawsze każdy ma przy sobie. Z tego co wiem, to taka usługę udostępnia m.in. Agregator płatniczy MyBill https://mybill.pl/.

ODPOWIEDZ