Zakupy na Allegro bez rejestracji

Dyskusje na temat zakupów i sprzedaży na aukcjach internetowych.
onlineowiec

Re: Zakupy na Allegro bez rejestracji

Post autor: onlineowiec »

Konkurować zawsze będą. Ale i tak moim zdaniem nikt ostatecznie nie wygra i musi być równowaga - dobrze, że istnieje Allegro i dobrze, że tak dynamicznie rozwijają się sklepy internetowe.

Zakupoholiczka

Post autor: Zakupoholiczka »

Fajnie by było, gdyby powstała prawdziwa konkurencja dla Allegro.

kasia848

Post autor: kasia848 »

Jeszcze nie trafił mi się taki kupujący, ale osobiście ten sposób wydaje mi się mało bezpieczny.
Moim zdaniem z allegro powinni korzystać wyłącznie zarejestrowani użytkownicy, jak ktoś chce kupować
to co mu zależy założyć konto? przecież to nie jest chyba jakiś większy problem ...

czarnalulka

Post autor: czarnalulka »

romaner pisze:Allegro ma wprowadzić możliwość kupowania produktów dla osób niezarejestrowanych.
Podstawą bezpieczeństwa ma być to, że jak ktoś niezarejestrowany będzie chciał dokonać zakupu, będzie musiał najpierw zapłacić za towar za pomocą płatności Allegro. Ciekawe jak to będzie w praktyce.
A ja tak raz próbowałam i nie dało rady

trombka
Kontakt:

Post autor: trombka »

To jest bardzo dobry sposób, minusem jest jednak brak możliwości wystawienia komentarza dot. transakcji.

adrianx

Post autor: adrianx »

Szukam ławki treningowej do domu. Zastanawiam się nad zakupami na allegro, ale nie mam konta. Może lepiej kupić tę ławkę w sklepie internetowym? Kupowaliście takjakieś sprzęty?

ODPOWIEDZ