Sportowy sklep internetowy

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
pitek

Sportowy sklep internetowy

Post autor: pitek »

Witam. Możecie mi podać linki do sklepów internetowych z artykułami sportowymi? Chodzi mi szczególnie o sklepy z niskimi cenami i dobrym kontaktem z tym sklepem.

Zakupoholiczka

Re: Sportowy sklep internetowy

Post autor: Zakupoholiczka »

Arowana14

Post autor: Arowana14 »

Sklepy internetowe to świetne wyjście. Zakupy robi się szybko i sprawnie. Ostatnio kupiłam sobie buty, w sklepie internetowym o całe 4 dyszki taniej niż w sklepie stacjonarnym ;)

Gosiaczek

Post autor: Gosiaczek »

W internecie zawsze jest taniej. Zresztą często asortyment jest o wiele większy. Np. w moim sklepie sportowym w mieście nie mogłam dostać butów taktycznych firmy Bates - bo ich nie sprowadzają, za mała mieścina. A przez internet kilka chwil i wszystko miałam zamówione na bates.pl. Kupowałam już prezent dla swojego chłopaka. Jest maniakiem paintballa, więc stwierdziłam, że przydadzą mu się dobre buty, przystosowane do ciężkich warunków. Wyczytałam, że Batesy są najlepsze.

Arowana14

Post autor: Arowana14 »

Tutaj znajdziesz fajne sportowe obuwie jeremy-scott.pl :)

Soffka

Post autor: Soffka »

Zależy czego ze sprzętu bądź odzieży sportowej szukasz - czy do jakiejś konkretnej dyscypliny czy raczej czegoś żeby po porstu nosić się na sportowo.
Jeśli chodzi o sprzęt i ubrania narciarskie to od jakiegoś czasu korzystam ze sklepu online snowshop.pl i jestem bardzo zadowolona - przede wszystkim za szybką i fachową obsługę i porady ale także konkurencyjne ceny markowego sprzętu. Dla snowboardzistów też mają ofertę.

janek437

Post autor: janek437 »

A ja polecam sklep.freesports.pl. Mają tam wszystko czego potrzebujesz do uprawiania sportu. Ubrania akcesoria i części do roweró i wiele innych. Ceny są niższe niż w pozostałych tego typu sklepach

cleo

Post autor: cleo »

Jeśli ktoś ma problem ze znalezieniem butów sportowych w dużych rozmiarach to tutaj można je znaleźć 1but.pl/tag/buty,duze,rozmiary

lissa80
Kontakt:

Post autor: lissa80 »

Ostatnio próbowałam przez sklep sportowy gdzieś kupić bieżnie która była dofinansowana w 60%, niestety wiele sprzedawców nie wiedziało jak się do tego zabrać... w końcu trafiłam na sklep sportowy 24, i tam Pan od razu wiedział o co chodzi ;) czekam teraz tylko na fakturę i bieżnie i dopiero się okaże czy jest godny polecenia ;D

Soffka

Post autor: Soffka »

tutaj bikesalon.pl/rowery-10-taniej-odbierz-swoj-rabat-w-akcesoriach-rowerowych są teraz promocje - do kupionego roweru można dobrać gratis akcesoria

tosia08
Kontakt:

Post autor: tosia08 »

Dzięki Soffka za linka, akurat jestem w trakcie poszukiwania roweru na lato :)

jania11

Post autor: jania11 »

Jeśli szukasz roweru, zajrzyj tutaj centrumrowerowe.pl. To największy internetowy sklep rowerowy w Polsce. Szeroki wybór rowerów i wszystkiego, co związane z rowerem.

Franciszek8

Post autor: Franciszek8 »

Szukam roweru :D Ale czy kupowanie roweru przez internet jest bezpiecznie? A może rower będzie zepsuty?

jola30

Post autor: jola30 »

Jest bezpieczne, nie masz się czego obawiać. Gdyby się okazało, że rower jest zepsuty, zawsze możesz go zwrócić. Polecam np. ten sklep asport.pl/szukaj/RldbMplr/c/339/rowery-i-akcesoria/. Jest tam spory wybór rowerów.

adrianx

Post autor: adrianx »

Ostatnio przeglądałem oferty sportowych sklepów internetowych i natrafiłem na taką platformę marbo-sport.pl/product-pol-13142-Platforma-wibracyjna-Combo-Duo-BH-Fitness.html. Bardzo mi się taka przydała. Ten sklep jest ogólnie bardzo dobrze zaopatrzony. Ceny nie są wygórowane.

ODPOWIEDZ